Şimdi Ara

Canlı Yayın: Microsoft'a sorun cevaplasın! Windows 10'un bütün detayları bu akşam 20:30'da Donanimhaber.com'da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Mesut Bey,bu konuyla alakasız ama malum şahıs adına yapılan altın kaplamalı telefon inceleme konusuna mantıklı tarafsız(!) yorumunuz bekleniyor haberiniz ola

@Speed-Step

Gündüz periscope dan yayin yapmışti orada cevapladı.

Hımm,test yayını mı yaptı acaba bir bilgim yok ama bu denli olumsuz ve taraflı bir incelemeden sonra bu kadar tepki çekmişken sıradan bir Periscope yayınıyla geçiştirilecek bir olay değil bu,ki zaten bu uygulama ios'a özel olan bir uygulama,yani izlenme kitlesi sınırlı(Webden izlenebiliyor ama habersiz yapılan yayınlarla olmaz bu iş)

Ek olarak:

@Speed-Step

Bu konu hakkında ilgili konuya detaylı bir cevabınız bekleniyor

Yanlış anlaşılmasın cevap amacıyla Periscope yayını yapmadı. Yayın sırasında bir soru gelmişti Mesut Bey de kendi düşüncelerini paylaştı.

• Yayın sadece bendemi gitti?

• yayın dondu

• Şimdi ilk sorum şu.Windows 10 na geçtigimde gelişmiş bir disk yönetimi olacakmı özellikle kurulum sırasında windows 8 ve 7 çok canımı sıkıyor.Bazen kitleniyor formatlanmıyor xp ile format atmadan düzelmiyor disk.2.Sorum şu.Neden windows 8 single lange dvd tek başına kurulmuyor.Neden ön yüklü bölgeyi silince kurulumu tamamlamadan hata veriyor 10 dada böylemi.
    Windows 10 beklentiler elbette bitmiyor.Son beklentimde ses panelinde neden bir degişiklik yok DTS tarzı bir ses yöneticisi olsa bizde bütün ayarları ordan yapsak efecekt versek olmazmı.

• Yayın gitti!

• yayın gittimi

• Yayında sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın yok 5 dakikadır.
  • yayın gitti ALOOOOO

• Canlı yayın yapamıyorsanız uğraşmayın ya...

• yayın sıkıntılı

• yayın donuyor

• Windows 10'dan sonra yeni sürümler(win11,win12) yerine güncelleme şeklinde(telefonlarda olduğu gibi) devam edilecek mi dedi yoksa ben mi yanlış anladım?
  • video görüntüsü neden sarımsı ??

• Windows 10 Fakir Edition olacak mı? Korsan kullanmaya devam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Windows Phone neden diğer sistemlerin gerisinde? Microsoft neden bu kadar yavaş?
    Cortana ne zaman Türkçe olacak?

Mesut bey?
  • Windows 10 birlikte gelişmiş kurulum sırasında partition manager istiyorum.
    Hdd baglı kalmadan dvd den kurulum yapılsın.
    Windows 10 da Dts tarzı bir konsol istiyorum.
    Gelişmiş bir yedekleme (paragon gibi acronis gibi) programı istiyorum.Bu program çok iyi sıkıştırıp yedeklicek 27 gb 27 gb olarak herkez alır.Önemli olan 27gb lık veriyi acronis gibi 8gb düşürmek.
    Usb ye kesinlikle kurulmuyor.Windows 10 kurulmalı.
    Ayrıca Windows 10 da herkeze ücresizmi olacak windows 8 kullanıcılarına nakadar dan satılıcak.
    Oyun modu neden yok windows 10 da.Oyun modu ses modu video modu.Falan filan.
    Ayrıca fdisk ve Xp formatı bekliyorum.Neden .Çünkü hızlı format işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID35 -- 20 Mayıs 2015; 21:09:45 >
  • xbox one niye bu kadar oyun değilde tv tv tv diye çıktı ve rakibi karşısında bu kadar ezildi

• Acaba continum gibi özellikleri şuandaki lumia 930 veya 1520 veya 830 gibi modeller destekleyecekmi?
  • Sorumu sorduğun için sağol abi

Şunuda sorar mısın?

Bize özel şöyle 5-10 Windows 10 lisansı verse bize ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.