Şimdi Ara

Canlı Yayın: Microsoft'a sorun cevaplasın! Windows 10'un bütün detayları bu akşam 20:30'da Donanimhaber.com'da (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam daha iyi bir cihaz olduğunu biliyorum ama sıkıldım aynı cihazı kullanmaktan. Şu an hindistan gibi yerlerde cihaz yok satıyor. Fiyatı da belli oldu hocam 800-900 tl arası bir miktar belirlendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence lisans sahiplerine yeni sürümler cüzi fiyatlara verilebiir.yeni alacaklar ücretini öder halihazırda kullanıcılar upgrade ücreti öder.tabi lisans fiyatlarına da bir düzenleme yapılması lazım.insanlar bir işletim sistemine 300-500 bir oyuna 200 lira vermek istemiyor doğal olarak korsan kullanıma yöneliyor.önce fiyatları herkesin alabileceği seviyelere çek ondan sonra denetimleri yaptırımları sıklaştır.
  • Windows 10 ne zaman normal sürüm olarak yayınlanacak?
    Project Spartan hakkında bilgi verir misiniz?

• windows 10 iyi olacak iyi

• nokia kendi telefonunu üretecek mi ? windows mağaza ne zaman gelişcek...

• yayın gitti

• yayın gitti

• Windows 8.1 işletim sistemli bilgisayarlarımıza örneğin Monster Abra A7 bunda Windows 10 da geçince performansı ne kadar etkiler ? Teşekkürler .

• Windows 10 mobile bildirim çubuğu, kısayolları vb özellikleri ile android karşısında ne kadar kullanışlı olacak. Windows phone almayı düşünen müşterilere neler vaad ediyorsunuz. Sadelik ve kolay erişebilirlik konusunda ise ios karşısında ne kadar tercih edilebilir olacak?

• Directx 12 konusunda detaylı bilgi bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.