Şimdi Ara

Canlı Yayın: Microsoft'a sorun cevaplasın! Windows 10'un bütün detayları bu akşam 20:30'da Donanimhaber.com'da (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Microsoft store Türkiye'de açılacak mı?

Surface cihazları satışa sunulacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berend şporta

Arkadaslar Acer Aspire e15 Start laptot um’var Intel Insinde cekirdegi bunu Intel I3 ile degistirebilirmiyim teskeur ederim

anakartın desteklediği nesil işlemciler var 1 2 3 4. nesil olmak üzere onlar olmadan aldığın işlemci çalışmaz önce onu kontrol et mesela 1. nesil pentium serisi cihazlara ben i5 işlemci ile değiştiriyordum 3. nesil cihaz vardı anakart (h75m yonga seti vardı hp dv7) 2. nesil i5 yine taktım destekledi ama 2. nesil anakartlara 3. nesil işlemci taktığında görüntü alamazsın 1. nesil anakart ise h55m 2 nesil işlemci tamamen farklı olduğu için işlemciyi bile yakabilirsin işim benim aslında notebook elektronik tamir vs olduğu için tüm bunları deneme fırsatım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Türkçe Cortana gelecek mi? Bunu sordunuz mu? En önemli soruyu sormadıysanız kapatıp gidin burayı.

Cortana kimin umrunda bir avuç azınlık nesi önemliymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Telefonlara nokia zamanında alıştığımız ve artık mumla aradığımız görüntülü arama desteği (3G-324M) yeni sürümle birlikte gelecek mi? Yeni telefonlarda çift hat görecek miyiz? Artık donanım olarak 1-2 yıl geriden gelmeyi bırakacaklar mı? Güçlü ve rekabetçi modeller istiyoruz.

Vidyonun bir kısmı bozuk ama bu sorular sanırım sorulmadı. Madem sormayacaktınız ne diye sorularınızı yazın dediniz? Ayrıca görüntü kalitesi leş bildiğin. Yayın da sorunlu. 5800 ile mi çektiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 21 Mayıs 2015; 12:39:22 >
  • Ne kadar ak troll varmış dhde

• Microsoft Türkiye lütfen surfaceyi türkiyedede satın.

Korkumdan alamıyorum bozulursa servisi muhattabi olmayacak diye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden önce teknoseyir yapmıştı. Teknoseyir frover

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Sitenin maddi sıkıntısı olmayınca böyle oluyor. Yazılanlara cevap verilmiyor. Üyeler umurlarında değil. Halbuki maddi sıkıntı içerisinde olsalar tüm mesajlarla tek tek ilgilenirler. Dh'nin kimyası böyledir. İşte bu yüzden her dh üyesi adbl0k kullanmalı.

+1907

• Adam resimde oyle bir poz vermis ki gorende win 10 nun gelistirme ekibinin basinda bas yazilimci sanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Milletimiz okadar cahil ki, fiyatlandırmanın yüksek olmasının sebebinin parite yani liranın dolar karşısındaki değersizliğini düşünemiyor.

Zannediyor ki, mal 200 lira, sanki microsoft fabrikadan 200 dolara çıkarıyor, adam 50 dolarlık hizmet veriyor, sen bunu 200 liraya alabiliyorsan, bu senin memleketinin parasının değersizliğini gösterir, microsoftun pahalılığını değil.

Sen ne diyon ekşici kardeş? Öğretmenin "parite" sözcüğünü cümle içinde kullan diye ödev falan mı verdi?

Ortada fiziksel bir ürün yok, yazılım diyoruz yazılım. Yıl olmuş 2015. Devir bölgesel fiyatlandırma, freeware devri. Kanıt istiyorsan aç Steam'i bak 60$'lık yazılımlar nasıl 80-90 liradan satılıyor.
    Şimdi oyunla koskoca işletim sistemini bir mi tutuyorsun diyeceksin. O koskoca işletim sisteminden çok daha maliyetli ve zahmetli olan oyunlar bile var, hem de azımsanmayacak derecede.

Neyse siz elit kesimin kendi bileceği iş. Adam akıllı fiyatlandırma olmadığı sürece malum alternatif yol belli.

Windows gibi bir işletim sistemiyle, oynadığın oyuna harcanan emeğin aynı olduğundan bahseden biriyle tartışmaya giremem

Steam dedi, film orda koptu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Adam resimde oyle bir poz vermis ki gorende win 10 nun gelistirme ekibinin basinda bas yazilimci sanir.

:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Ne kadar ak troll varmış dhde

seneye aksarayda olacak troll seçmelerine ben de mi katılsam acaba herhalde iyi para veriyorlar ki son bir kaç ayda dhde troller çoğaldı
  • adam takım elbiseyle katılmış programa mesut çevik ve erdi özüağ kot tişört çok ciddi bir program olmuş hakikaten :)

• Microsoft adına gelen bu adama sorun bakalım başka ülkelerde vistaya yükseltme veripte türkiyeye gelince böle bi uygulamamız yok diyen , ülkemize 2. sınıf muamele yapıp oyunlarını bile Türkçeye çevirmeyen bu şirketlerin hem oyunları hemde yazılımları satılmamalı.

• windows phone işletim sistemini normal windows gibi exe dosyalarını kurup çalıştırabilecek şekilde tasarlasalar ortada ne android kalır nede ios.

bu konuda ne düşünüyorlar?

• sizi hiç begenmiyorum çok tuhaf bir yapınız var eleştirmek hakkımız eğer saygın kurumsanız cevap verirsiniz

• Lumia 640XL'ı Türkiye'ye getirmek için neden yavaş davranıyorlar?
    Deklanşör tuşu neden kalktı ya?
    Getirin artık şu telefon'u 1520'yi sattım bu yüzden. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayın çoktan bitti arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömürcan61

Lumia 640XL'ı Türkiye'ye getirmek için neden yavaş davranıyorlar?
    Deklanşör tuşu neden kalktı ya?
    Getirin artık şu telefon'u 1520'yi sattım bu yüzden. :(

Bir Lumia sever olarak yorumunuzu görünce cihazı bende inceledim. Böyle bir cihaz yapıp 1 GB Ram, 5.7 inch ekrana 259 ppi, 720 x 1280 piksel çözünürlük ve Snapdragon 400 işlemci koymaları biraz komik olmuş. Zaten yurt dışı vergisiz çıplak fiyatı 700 lira civarında. Türkiye'de her halükarda en az 1000 lira seviyesinde girecek.

Bu fiyata bu cihaz çok pahalı olacak. Ayrıca sizi cihaz 1520'de oldukça iyi bir cihaz. Hatta çok daha iyi bir cihaz.

1520:http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1520-5760.php
    640 XL :http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_640_xl-7084.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Raspberry Pi 2 Model B'nin Windows 10 desteği alacağı duyuruldu. Bu konuda çalışmalar ne durumda? Henüz çalışmaya başlanmadıysa plan yapıldı mı? Bu konuda kesin olarak belirlenmiş kararlar var mı? Microsoft'un Raspberry Pi gibi açık kaynak kodlu geliştirme kartına da Windows işletim sistemi getirme isteğinin kaynağı nedir?

bir cvp geldi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.