Şimdi Ara

Canlı Yayın Tekrarı: Windows 10 özel 'Yenilikler ve Oyun Performansı' bol soru cevaplı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• canlı yayın alırım bir dal :D

• Herhangi bir oyunu denediler mi saat 21.00'den beri daha yeni açtım da yayını?
  • Bana Cevap Verin Lütfen win 10 iso olarak kurdum ama win8.1 orijinal keyımı kullanamıyorum neden ? :)

• Yurtdışından alınan orjinal lisanslı ingilizce cihazımı win10 proya yükseltsem cortanayı kullanabilir miyim?

• windows 7 orjinal sürümü kullanıyordum. rezerve güncellemesi gelmeyince media creation tool ile kurdum ama etkinleştirme olmadı. bende bir kişinin nette paylaştığı alttaki yorum ile etkinleştirdim ancak mağaza çalışmıyor sanırım etkinleştirme tam olmadı. kendi win 7 mi kullanarak etkinleştirmem mümkünmü bir daha?
    kurulu win 10dan nasıl kurtarma cd si ve usb si oluşturup temiz kurulum yapabiliriz?

Bunları kopayalarak yap

Başlat - CMD - Yönetici olarak çalıştır

slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

slmgr /skms kms.xspace.in

slmgr /ato

exit

• Windows7 pro 64 bit en stabil işletim sistemi hahahaha

• Yurtdışından alınan orjinal lisanslı ingilizce cihazımı win10 proya yükseltsem cortanayı kullanabilir miyim?

• Edge google.com yazın daha sonra arama motoru bölümüne gidince google arama motoru olarak görünür..Yoksa çıkmaz.
    Windows 10 temiz kurulumu yaptım.Kurtardan kurtarma usb si oluşturup windows 8.1 artıklarından kurtuldum.Gözel özellik.Ama orjinalleştirilmiyor.
    Fraps neden kuruyorsunuz steamde fps gösteren ayar var.
    fraps açıkken hiçbir video yakalama çalışmıyor fraps kapatman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 29 Temmuz 2015; 22:07:32 >
  • Maalesef bence bu material design, flat design denilen tasarım hiç hoş görünmüyor ve bir geriye dönüş. Windows 7 deki ışıklı parıltılı görünüm yok. Android de de öyle.
    Hele o geri dönüşüm kutusu windows 3.0 dan direk alınmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 29 Temmuz 2015; 22:00:29 >
  • Windows 10 Final yapı numarası nedir ? Şuan Yapı 10240 kullanmaktayım..

• Yayınınız için teşekkürler... anladığım kadarıyla win 10 u bir kez kurduktan sonra formata ihtiyaç olduğunda bilgisayarınızı tanıyarak (steam gibi) kurulumda key istemiyeceğini söylediniz. Peki ileride donanım değişikliği yaptığımda (özellikle anakart) ne olacak. steam gibi doğrulama kodu ile mi olacak acaba?

• Yahu hocam ben 15" Samsung FHD ekran ile kullanmak istiyorum ama scaling çalışsın istemiyorum neden zorla scaling yapıp duruyor? bu tablet sevdasını bıraksın artık ms. iş için Enterprise N versiyon kullanıyorum hala multimedia derdine düşüyor. uyarınn dillendirin lütfen..

• windows 10 kurdum başlangıç ekranı açıldı daha sonra ekran karardı bende w7 geri döndüm şimdi tekrar w10 yüklemek istiyorum ne yapmam gerek ?

• Erdi abi dün pc aldım içinde 8.1 yüklü ilk kurulumda rezerve ettim Windows 10 U NEZAMAN gelir bana henüz bir Güncelleme gelmedi neden ERDI ABI LÜTFEN CEVAPLA :)

• ERDI ABI bana henüz gelmedi dün pc aldım 8.1 yüklü orijinal rezervde ettim kurulumda BU ARADA KRAL ADAMSIN ERDI ABI :) SAKAL YAKIŞMIŞŞ

• Bit Defender 2015 çalışmıyor :!
  • ERDI ABI bana henüz gelmedi dün pc aldım 8.1 yüklü orijinal rezervde ettim kurulumda BU ARADA KRAL ADAMSIN ERDI ABI :) SAKAL YAKIŞMIŞŞ

• Biz de hayla windows 10 güncellemesini bekliyelim.

• Kolay gelsin program çok yararlı oluyor. emeğinize sağlık. Benim sorum şu :Benim paptopdaki windows 8 orijinal. Ben Windows 10'u hem loptapa hem de masaüstü pc'ye yükleyebilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.