Şimdi Ara

Canlı Yayın Tekrarı: Windows 10 özel 'Yenilikler ve Oyun Performansı' bol soru cevaplı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanal masaüstü linuxta olan bir özellikti. Yeni bir özellik değil bu değişim.

• Oyunları oynayamadım, kendi oyunu Microsoft flight sim bile çalışmadı ve hemen 8.1 e dönüş yaptım. Sanırım DX 12 uyumsuz. Ekran kartı Nvidia . onu w 10 a güncelledim ama işe yaramadı. w 10 12 saat içinde benim için hayal kırıklığı oldu.

• Anladığım kadarıyla bir kere kurulduktan sonra format atsanızda key istemiyecek dediniz. Peki ilerde donanım değişikliğinde (anakart, ekran kartı v.b.) sorun olur mu?

• abi youtube kanalınız kapanmış

• Seste sıkıntı olmasın da :)

• W10 ile ilgili sorunları olanlar şu konuda yardım ararlarsa daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm
  • cortanaya nasil ismimi yazarim???

• şu anda geçiş yaptım windows 10a. açıkçası windows 7 korsan sürümünü kullanıyordum. Güncellemeyi yükledikten sonra key isteyecek diye düşündüm bide ne göreyim windows etkinleştirildi yazıyor. Böyle bi durumla karşılaşan varmı. Şuanda windows 10dan tarayıcısı edgeden son derece memnun kaldım desem yalan olmaz. Eski laptobumu coşturdu resmen alet.

• Bende windows etkinlestirilmis durumda ama EDGE de varsayılan arama moturu değişmiyor. Aynen videodaki gibi aktif değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd serial numarasına göre mi lisanslıyor hdd değişsek lisans gider mi?
  • Bu forumda kural disi olmadigi halde mesaj silinir miydi? Elestirel yorumlara kapali misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFF GONG

4 gb ram var gta 5 bir süre sonra kasardı w8.1 de dün gece biraz oynadım kasma yoktu ram yönetimi iyileşmiş sanırım

Eğerki yazılımsalsa kasmasının nedeni hızlı açılışı pasifleştirmediğinden olabilir.

• sizin videoları açmak için sistem önerisi alabilirmiyim ?

• Nasıl bir video şekliniz var anlamadım ne ettiysem açmadı farklı oynatıcı farklı tarayıcı denedim yok yok mobilden

Seyredemiyorum ama download edebiliyorum yaşasın TubeMate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 31 Temmuz 2015; 9:30:24 >
  • Z97i-Plus anakartı nereden temin ettiniz acaba? Aylardır hiç bir sitede bulamıyorum. Hatta asus amerikaya kadar bağırıp çağırdım bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 31 Temmuz 2015; 17:47:29 >
  • Çok daha ucuz olan 8 ya da 7 yi alıp ondan sonra 10 a güncellemek varken win10 alan olur mu bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım ben yanlış anladım korsanlarada bedava dağıtılacaksa insanlar neden ucuz olsun diye win7 veya win 8 alcak oluyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Çok daha ucuz olan 8 ya da 7 yi alıp ondan sonra 10 a güncellemek varken win10 alan olur mu bilemiyorum.

Benim bildiğim kadarıyla 1 yıl süresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Çok daha ucuz olan 8 ya da 7 yi alıp ondan sonra 10 a güncellemek varken win10 alan olur mu bilemiyorum.

Benim bildiğim kadarıyla 1 yıl süresi var.

Evet fakat 10 şimdiden 7 ve 8 den pahalı bir biçimde satılıyor. İlk bir yıl satar mi, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 1 Ağustos 2015; 9:52:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal Windows 7 den 10 a güncellesek daha sonra pc ye format atınca yine 10 olarak mı format atılacak 7 olarak mı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.