Şimdi Ara

Canlı Yayın Tekrarı: Windows 10 özel 'Yenilikler ve Oyun Performansı' bol soru cevaplı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından alınan orjinal lisanslı ingilizce cihazımı win10 proya yükseltsem cortanayı kullanabilir miyim?

• XBOX One win 10 işletim sistemine sahip olacak, donanımları ise PC tabanlı, o zaman xbox'da oynanan oyunu PC'de oynanması için engel olan nedir ?

Yani şu anda işletim sistemiydi şimdi hepsi ortak oldu.
    Kafa karıştırıcı bir durum var bunu açıklarsanız sevinirim.

• Ben bir süre daha windows 7 kullanmaya devam edeceğim , windows10 a geçmeye değer büyük bir yenilik göremedim. AYrıca tasarımınıda pek beğenmedim.
  • Yayın tekrarı olacak mı acaba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

Abi Allah aşkına gittiniz GTA V'te Advanced Graphics'i fullediniz ama normal ayarları kıstınız. Yaptığınız kabaca tabiriyle dengesizlik. Yahu SLI sistemlerde bile o Advanced'taki ayarlar full kullanılamıyor neyin kafası bu. Test test dediniz yayının başından beri varsa yoksa Windows+G tuşuyla uğraştınız durdunuz, sadece API Overhead testi iyiydi onun dışında boş bir yayın yaptınız, kusura bakmayın. Ne bir oyun testi yaptınız ne bir karşılaştırma ne de başka bir şey yaptınız... Ne Windows+G tuşuymuş mübarek..!

Afedersiniz yaş seviyesi düşük falan ama Technopat DH'den bin kat daha iyi test ve video/tanıtım konularında.

adamların tecchnopat forumda banlamadıkları adam yok, modları egoist , discuss yorumları ağlama duvarına dönmüş forumdan banlandık diye , neyin reklamını yapıyorsunuz.

daha iyisini yapıyorsan buyur çek şzleyelim kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut Çevik'i artık takip etmiyorum. Samimiyetsiz geliyor.
    Hiçbir eleştiriyi kabul etmiyor ve eleştirel mesajları da siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16Kırmızı -- 30 Temmuz 2015; 0:56:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Tekrarı yarın sabah saatlerinde hazır olacak fakat o zamana kadar beklemek istemeyenler 4 parça halinde Twitch.tv kanalımızdan tekrara ulaşabilirler.http://www.twitch.tv/bsc_ekstra/v/8967650

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Bence biraz daha test içerikli yayınlar olmalı.Yani yanlış anlamayın benim yorumumdur bu ama yayınlardaki ve incelemelerdeki konuşmaların yarısı, Beyaz tv deki beyaz futbol programındaki geyik muhabbetleri gibi olmaya başladı sanki.
    Link :https://www.youtube.com/watch?v=1FmhjqWagl0

Ama diğer kullanıcınında kasa toplayamadın rezil oldun falan gibi lafları etik değildir.Eleştride değildir artık saldırı haline gelmiştir. Abartılı olmuş baya
  • Ben de izledim pc toplama videosunu. Çok güldüm çok eğlenceliydi. Parça uymadı hop yeni kasa geldi vs.. Siz eleştirecek hata ararsanız çok daha fazlasını bulursunuz. Zaten Türkiye de bu hizmeti veren kaç site var? Her gün Teknoseyir, Technopat, Donanımhaber sitelerine girip yeni bir şey var mı diye bakan siz değil misiniz? Bedava izliyoruz sonuçta! Para verdiğiniz bir hizmet olsa anlarım. Forumları da bedava kullanıyoruz. Mesut abiyi ilk günlerinden beri izlerim. Video izlerken zevk almaya bakın hata aramaya değil.

• 4 gb ram var gta 5 bir süre sonra kasardı w8.1 de dün gece biraz oynadım kasma yoktu ram yönetimi iyileşmiş sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

Windows 10'un oyun performansını tam anlayabilmek için hem Directx 11 hem de Directx 12 desteğine sahip bir oyun lazım ki Direcx 12'nin ne kadar etkili olabildiğini anlayalım.

DirectX senelerdir goygoydan öteye geçmeyen birşey.

Herkesin beklentisi dusuk grafik kartlı sistemlerde DirectX ile iyi performans sağlanması. Fakat böyle birşey hiç olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetelmas82 M kullanıcısına yanıt
    o kadar konuşuldu ki merak ettim videoyu :) link verebilir misiniz ?
  • kaçıranlar için tekrar yüklenecekmi acaba.

• kaçıranlara link verirseniz süper olur ben daha güncellemeyi alamadım. ne zaman alabilirim acaba, çok merak ediyorum.

• Windows 10 yükseltmesi yaptım ama etkinleştirme istiyor benden, windows 7'den geçtim lisanlı w7 değildi canlı yayında sorun olmayacağı söylendi ama çözüm bulamadım var mı bu sorunu yaşayan ve çözen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Ben de izledim pc toplama videosunu. Çok güldüm çok eğlenceliydi. Parça uymadı hop yeni kasa geldi vs.. Siz eleştirecek hata ararsanız çok daha fazlasını bulursunuz. Zaten Türkiye de bu hizmeti veren kaç site var? Her gün Teknoseyir, Technopat, Donanımhaber sitelerine girip yeni bir şey var mı diye bakan siz değil misiniz? Bedava izliyoruz sonuçta! Para verdiğiniz bir hizmet olsa anlarım. Forumları da bedava kullanıyoruz. Mesut abiyi ilk günlerinden beri izlerim. Video izlerken zevk almaya bakın hata aramaya değil.

Sonuna kadar katılıyorum kardeş, haklısın

• amd r7265x direct 12 desteklıyormu

• İyi akşamlar.Win 7 pro kullanıcısıyım.Notebookumun HDDsini SSD ile güncelledikten sonra şu an oldukça mutluyum.Ancak Win 10 yeniliği cezbediyor.Sizce 7den geçmek için beklemeli miyim? Ve Win 7 için HPden oluşturduğum kurtarma Windows CDlerim mevcut.Olur da Win 7ye dönmek istersem sıkıntı yaşar mıyım?
    Teşekkür ederim sevgiler

• boot.wim hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz

• teknik önizlemeyi kuranlar nasıl alacak güncellemeyi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.