Bildirim
Canlı yayında Asus Strix R9 380 2GB ekran kartını deneyeceğiz saat 21:30'da kaçırmayın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aslında birde 4gb modeli olsa ve aynı özelliklere başka sahip sistem kullanılsa. Belleğin yarattığı farkı göstermesi açısından iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. En azından bu program olmasa da başka programlarda misal bir 4 GB bellekli GTX960 ve bir 2 GB bellekli GTX960'in benzer sistemlerdeki farkını görmek isterdim. Yada buna benzer farklı kartların. -
Test sistemindeki pahalı işlemcilerle değil de i5 4460, fx8320 gibi o ekran kartını alacakların bütçesine hitap eden işlemcilerle deneseniz bence daha anlamlı olurdu -
R9 280'in isim değiştirilmiş hali diyebiliriz, performans aynı.
2 GB olması kısıtlayacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zumber4428
R9 280'in isim değiştirilmiş hali diyebiliriz, performans aynı.
2 GB olması kısıtlayacak.
R9 280'in isim değiştirmiş hali değil R9 285'in isim değiştirmiş hali. Daha doğrusu Tonga gpu'sunu Antigua Pro olarak yeniden adlandırdılar. -
4 gbye paranız yetmedi sanırım.
:-)
2 gb alternatifi kart çok aslında 4 gb deneseydiniz daha akıllıca olurdu.
380, 390 ve 970 bunları incelemek lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil bios olmaz 2. Bir bios var onu restle
-
2. BİOS da resetlenmesi lazım
-
mesut abi bana desen ,,, al sana bedava bu karti verim desen alirsan namertim , amd iggggggggghgggggggg
-
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
4 gbye paranız yetmedi sanırım.
:-)
2 gb alternatifi kart çok aslında 4 gb deneseydiniz daha akıllıca olurdu.
380, 390 ve 970 bunları incelemek lazim.
4günlük msi r9 390 kullanıcısıyım memnunum. gerçi biraz darboğaz yaşıyorum ama benim sistemimden kaynaklı. -
Ulan GTA V'te orjinal ezan sesi eklenmiş gibi oldu :)
-
Mortingen oldu yayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman devam edecek bilgisi olan var mı? -
oyunlarla aram yok, ancak güzel bir yayın olmuş vakit geçirmek için izledim..
ekleme: yayın sonu çok duygusalmış, :) geçmiş olsun Mesut Çevik, umarım halletmişsindir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 20 Temmuz 2015; 13:10:33 > -
reis oyun açıldı aşada geberiyor . :)
tıklaman gerek oyun ikonuna.
-
ekrandaki fps leri ve sıcaklıkları gösteren programın adı nedir bilen varmı.
-
Abi fx6300 gtx760 ve 8 gb ramim var tera online oynayamıyorum.O yüzden senden ricam böyle 2-3 sağlam mmorpg bulup savaş alanında test etmen.Benim pc terada kasıyor ama onun haricinde çoğu oyunu orta ayarlarda oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Temmuz 2015; 1:57:25 > -
Up.takipp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X