Şimdi Ara

Cannibal Corpse Fan kuracağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cannibal Corpse DH Topluluğu kuracağım eğer katılmak istiyorsanız cevaplayın 3 kişiyi geçince kuracağım

• Selam ben daha diskografisini yeni indirdim, 3-5 kaliteli sarkisini soyle de benim tarzima uygun muymus sevecek miyim gormek istiyorum. Seversem katilirim mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Selam ben daha diskografisini yeni indirdim, 3-5 kaliteli sarkisini soyle de benim tarzima uygun muymus sevecek miyim gormek istiyorum. Seversem katilirim mutlaka.

the wretched spawn albümü iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Selam ben daha diskografisini yeni indirdim, 3-5 kaliteli sarkisini soyle de benim tarzima uygun muymus sevecek miyim gormek istiyorum. Seversem katilirim mutlaka.

Evet son kararınız nedir ona göre kuracağımda
  • UP
  • Cannibal holocaust aklıma geldi
  • kur bro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

kur bro

Madem gönülüsünüz kuralım bakalım birde sziden bir isteğim olcak imzayı yazarken nasıl link olarak koyacağız söylerseniz seviniirim

Edit:Disturbed de çok severim ayrıca avatarınızdan aklıma geldi söyleyeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 4 Şubat 2012; 18:38:36 >
  • Çok kişi çıkacağını zannetmiyorum. Ama kuracaksan kur tabii, sen bilirsin.
  • Beyler imza düzgün olmadı cannibal iptal isterseniz Slayer kurdum imzada koydum ona katilin
  • Slayer cok yumusak geliyor kotu degil ama Cannibal Corpse ile karsilastirirsan kiz muzigi gibi ikisi ayni kulvarda bile degil Cannibal Corpse gibisi yoktur, boyle bir zevk yok ozellikle chris barnes donemi, o sozleri dinlerken gozunun onunde canlandiracaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mart 2025; 6:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.