Şimdi Ara

Cannondale Quick 4 ile Merida Crossway 40 D 'yi Karşılaştırabilecek bilgili biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Cannondale Quick 4 ile Merida Crossway 40 D arasında kaldım. Karşılaştırma gerikiyor. Bilgili kişiler yardım ederse sevinirim. Veya bu 2 bisiklette 1.500 civarlarında. Bu bütçeye önerebileceğiniz başka bir model de olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

• + Trek Shift 4
  • quick 4 ile karşılaştırılması gereken model merida speeder t1. donanımı hemen hemen aynı olsa da speeder da shimanonun yol serisi vitesleri kullanılmış. speeder daha agresif bir sürüş pozisyonu sağlıyor. quick te karbon maşa bulunuyor. ama lastik .gidon boğazı ve fren bacakları gibi parçalar meridaya göre daha ucuz. ayrıca iki bisikletin de türkiyedeki fiyatlarının benzer olmasına rağmen quick4 yurtdışında 515$ , speeder t1 720$. gözüne hoş gelen bisikleti almanı tavsiye ederim.
    edit: trek shifti yeni gördüm. 3 bisiklet de farklı türlerde önce istediğin bisiklet türünü belirlemek daha yararlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aszxdc -- 20 Ağustos 2014; 13:44:05 >
  • aszxdc A kullanıcısına yanıt
    t1 i kardeşim alacak o ayarda hafif hızlı bir bisiklet arıyorum ( aynı olmasın :D )
  • JzCrib kullanıcısına yanıt
    trek shift hafif, hızlı bir bisiklet değil. fx 7.2 ye bakabilrsin
  • Peki Sirrus 2014 LİNK hakkında yorumunuz nedir
  • aszxdc A kullanıcısına yanıt
    fx 7.3 veya önereceğiniz bu bütçede en iyi şehir bisikleti ne olabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biskletler benzer özellikte. hangisini beğendiysen onu al. giant escape de bir seçenek olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.