Arkadaslar 4 - 5 gun içerisinde bu bisikleti alıcam sizce nasıl fiyatı değer mi 1450 lira :) Yardım ederseniz sevinirim.
Yardımcı olucak yok mu =?
SponT4neS
kullanıcısına yanıt
"Marka" bisiklet üreticilerinde adet olduğu üzere güzel bir kadroya ve fiyatına göre oldukça düşük donanıma sahip bir utility bike. Alacağınız bisikletin üzerinde Cannondale yazması sizin için birinci öncelikse gayet güzel bir tercih. Ancak fayda/maliyet noktasından yaklaşırsanız durum pek öyle değil. Muadili sayılabilecek Scott Sub 40'da daha iyi donanım mevcut. Yerli markalardan daha yüksek donanımlı Carraro Sportive 327 modelini ise en az 250 TL daha aşağı alabiliyorsunuz. Sonuç olarak zevk ve para size ait, yapabileceğim yardım da bu kadar.
1000 Tl ye anlastık 2.el bu bisikletin kadro boyu xxl malum 1.93 boy olunca gayet temız duruyor ayrıca kendı yasadıgım sehırde oldugu ıcın alıcagım kısı bırazdaha ıcım rahat 0 a o kadar para veremezdım zaten 600 le baslayıp 1000 e kadar cıktık hayırlısı bakalım ısallah duzgun cıkar bugun aksam alıcam :)
Bisikleti aldım ama hata yaptım gibi geliyor bisiklette cızık dahi yok cok saglam ama boyum 1.93 ve ben buna guvenerekden xxl kadro aldım :D buyuk geldi sanki.