Şimdi Ara

Cannot Boot From Cd - Code Error: 5 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a windows 7 cd var başka bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde boot oluyor ancak msi anakartlı eski bilgisayarda ne yaptıysam olmadı

Cannot boot from CD - Code error: 5

hatası veriyor

1.en düşük hızda yazdım yine olmadı
    2.http://www.unawave.de/windows-7-tipps/code5-error.html?lang=EN bunuda denedim yine olmadı

bu sorunu nasıl halledebilirim...

• arkadaşım dikkatinden kaçan bir hatan olmuştur bende aynı adresten verilen uygulamayı gerçekleştirdim ve boot dvd sorununu yani code5 sorununu hallettim
  • şu metni türkçeleştirecek birisi yokmu ua :S bende asrock board var bu metindeki herşeyi yapıyorum en sonda
    " your image contains an 'install.wim' file in the 'sources' directory so I'm going to assume it's an operating system installation disc.
    operating system installation discs typically use UDF file sistem, no 'ISO9660 + UDF' as you have selected.
    would you like me adjust the setting for you ? "

diye birşey çıkıyor hayır dedimmi cd ye hiçbir iso programı veri yazamıyor :S evet dediğimdede aynı hatayı alıyorum
  • aynı sorunu bende yaşıyorum. bende imgburn programıyla yapmayı denedim ama olmadı. bütün adımları eksiksiz yapmama rağmen yine aynı hata mesajını aldım. bi çaresi varsa birisi yardım etsin lütfen :)
  • arkadaşım verilen adresteki bilgiler doğrudur ve bende aynı sorunu bu sitedeki açıklamayı okuyarak hallettim ve metni türkçeye çevirmek içinde google araç çubuğu programı var bu program sayesinde tr çeviri yapabilirsiniz GoogleToolbarInstaller_en32_signed
  • Söylenenleri aynen uyguladım, işe yarıyor. Paylaşım için teşekkürler.
  • artık ona gerek kalmadı yeni çıkan windows7 dvd çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berce

artık ona gerek kalmadı yeni çıkan windows7 dvd çalışıyor

Daha dün kullanmışım bu yöntemi. Demek ki hala gereken yerler var.
  • walla bende asrock anakart olan bir bilgisayar var onda gerek duymadı

yeni windows7 dvd çalıştı

çalışmayanlar deneyebilir

not:ordaki winimage programı yerine ultraiso kullanılabilir
  • Bu sorunun çözümü için resimli anlatım - Windows 7 Code 5 hatasının çözümü
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.