Şimdi Ara

cannot selected caracter???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cannot selected caracter hatasi aliyorum arkadaslar..33 lvl rogue karakterime bunun anlami ne olabilir.

az oncede 47 mage karakterim ile lunar a gitmek istedim orc lardan birinin (nicki unuttul) 44 mage char i ile oyuna basladi!!!!!yani hesaplar karisti....

• benm de 36 charımda aynı şey oluo 45 le oynamak zorunda kalıom
  • bende 33 lük ve 52 lik le giremiyom :(
    sebebi ne olabilir?
  • abi acaba dedim milleti kapatiyolar mi falan az once yeni bi kullanici aldim yeni karkter denedim ayni seyi onada soyluyo...anasayfada bi aciklama yok ama cok kisa zamanda butun hatalari ortadan kaldircaz yazmislar...

son dakika:: sanirim ''inn hottese'' ile ilgili bi sorun vardi onu yapiyolar.karakterlerin inn de tuttuklari seyler 1lvl karkterinede gozukuyo 50 lvl e de..buyuk ihtimal karakterleri yapilandiriyolar.ayrica kisa zamanda stafflar eskisi gibi calismaya baslicak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhataltunn -- 10 Eylül 2005, 18:00:23 >
  • evet yaa benimde 39 lvl lik charımla giremedim ama 20 lvl lik le hemen giriorum aynı hata oluşuyo

• hadi ya o güzeldi yaw bende tel pc var cafe den girmek öle yaparak biribirlerine aktarıyordum
  • asagıdaki hatayı alan oldumu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Loading Installation information
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnde su anda o hatayla cebelleşiyom sanırım diez1'de bir sorun var :)
  • ARkadaşlar o sorun sadece diez le ilgili deil berammus ta aynı hatayı verio bi de bişi sorca.... o yandaki yeşil şeyler tam olarak ne anlama glio. Doluluk die düşünmüştüm ama diil. Çünkü onlar full olduğu zaman servera girio ama 4 tane kırmızıya kadar gelmemişse girmio. İnşallah anlatabilmişimdir.....................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.