Şimdi Ara

Canon 1300D mi? Nikon D3200 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canon 1300D mi? Nikon D3200 mü? 2500 TL altı en iyi iki makine
    https://www.youtube.com/watch?v=EZItltht4FY&feature=youtu.be
    inceledim karşılaştırdım dostlar sizin fikriniz nedir?

Canon 1300D mi?  Nikon D3200 mü?

• D3200
    Çünki sensörü büyük !
    Canon 1.6 çarpanlı, Nikon 1.5
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    evet sensör nikonun daha iyi, canonda da güncel ablosuz bağlantılar olması onu bi adım öne çıkarıyor.tercih kulanıcıya kalıyor artık
  • Çözünürlük, dinamik alan, kit lensin optik kalitesi ve ekran kalitesi, sonuçta daha kaliteli fotoğrafsa maksat, nikon bariz üstündür, eos1300d nin rakibi nikon3200 değil 3100 bile olamaz, yeni bir gövde olduğuna kanmayasın içindeki teknoloji 10 yıl öncesine ait, eski depolarda kıyıda köşede unutulmuş, fazlalık demode parçalarla oluşturulmuş bir gövdedir, eminim bu uyduruk gövdeyi tasarlayıp satıldığını gören canon yetkilileri ne kadar sadık bir fan kitlemiz var diye bi taraflarıyla gülüyordur, 12 yaşına gelmiş eos50d bile yanında kraldır bu 1300d nin. Bir canonsever olarak söyleyeyim canonun çıkardığı en rezil kepaze gövdelerden biridir bu 1300d. Çöpe çöp parası verilir daha fazlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 24 Haziran 2020; 6:3:43 >
  • 1300D çöp demiş bilgisizin teki ideal değil ama alınabilir...
  • Nikon D3200 çok daha iyi. Güzel birkaç prime lens ile çektiği fotoğraflara aşık olabilirsiniz. Merak eden olursa eve dönünce birkaç foto paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 4 Temmuz 2020; 12:29:14 >

• İkisi arasında karar verilecekse D3200 tercih edilmeli Canon 1300 de odaklama netleme kısmında yavaş kalıyor. 1300ü uzun zaman kullandım baya zorlayıcı bir ekipman olabiliyor.Lens kullanımı ve iso performansı olarak bir adım önde kalıyor. 3200 ü kısa süre bakma sansım oldu keşke almadan önce deneseydim diye kendime hayıflandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sh7rk

İkisi arasında karar verilecekse D3200 tercih edilmeli Canon 1300 de odaklama netleme kısmında yavaş kalıyor. 1300ü uzun zaman kullandım baya zorlayıcı bir ekipman olabiliyor.Lens kullanımı ve iso performansı olarak bir adım önde kalıyor. 3200 ü kısa süre bakma sansım oldu keşke almadan önce deneseydim diye kendime hayıflandım.

katılıyorum size, nikon bazı konularda cidden canondan daha iyi. Ayrıca alırken mutlaka denemek lazım sonra pişman olabiliyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.