Şimdi Ara

Canon 1d mark iii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Benim merak ettigim bir soru var arkadaslar bu devirde Canon 1d mark iii almak mantikli midir? Genel olarak spor , vahsi yasam fotograflari cekicem. Bu makinanin bu konular icin yeterli oldugunu biliyorum ama benim aklima takilan esas konu eski bir makina olmasi. Bu bir dezavantaj midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossmu'min -- 16 Mart 2016; 22:27:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence mantıklı temiz bulursanız neden olmasın. fakat o makineleri alanlar kullanmak için alıyor kolay bulabileceğinizi sanmıyorum.
    ben 10d almıştım 10senelik olmasına rağmen 0dan farkı yoktu.

• Hocam şuan araştırma aşamasındayım inşallah temizini bulunca almayi planlıyorum

• 7d mark2 yada ilk mark serisi çok hızlı bi makina crop makina olması dışında hiçbi eksisi yok , doğa kuş vs işlerinde birebir araştırmanı tavsiye ederim

• Benim o makine ile ilgili tek sıkıntım 10 Megapixel olmasi. 10 megapixselle yeterince büyük baskı alınabiliyor. Sonradan yapacağım croplardan fotoğrafın kalitesi çok düşer mi ?

• Cropladiginiz bölüme bağlı bu. Çok küçük bir kısmı aldığınız zaman illaki kaliteden ödün vereceksiniz. Bence 7dmark ii çok mantıklı bir seçim olurdu. Crop body dezavantaj olarak görmeyin. Size 1.6 oranla fazladan zoom sağlayacak. 65 af noktası ve tamamı crosstype. Ve güncel bir makine almış olacaksınız.

• Bence de 7D veya 7DM2'ye yönlenilebilir, sonuçta 10 yıllık makine 1DMIII, 10 yılın getirdiği teknoloji avantajlarını da yakalarsınız, kaldı ki 1DMIII de crop (1.3x) bi gövde .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevaplar için bende o yönde devam etmeye karar verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.