Şimdi Ara

canon 570 - 590 arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi araştırma yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama

a570 -a590dan daha iyi bi kamera..

a590'nın tek artısı 8mp olması.

diğer özelliklere bakılınca (örneğin kare sayısı) 570 daha iyi ..

haksızmıyım ? görüşlerinizi alıyım lütfen

• ee :)
  • arkadaşım iki makine arasında karar vereceksen hangisi ucuzsa onu al.neden diye sorarsan iki makine arasında resim kalitesi hemen hemen aynıdır. sonra pahalı olanı alınca üzülürsün.geçen bir arkadaş canon a1000 almış onun bile resim kalitesinde fark yokmuş.birde diğer arkadaşlar yorumlasın
  • teşekkürler. fotozeynepde 314 tl hediyeli.

siparişini verdim . vatana millete h.olsn :)
  • Geç kalmışım, keşke daha önce görseydim. Keyfin kaçabilir ama Carrefour'da aylardır A570 267 TL.
  • bugun gıttım carrefora289du
  • arkadaşlar bostancı ve haeamidere carrefourda..... 399 TL ...zaten katolog ürünü...bir daha baktım dün dağ gibi yığmışlar sanki millet kapışacak.. ..sizin hatırladığınız sanırım başka bir model veya teşhir ürünü olabilir. 560 ve 580 ucuz biliyorsunuz ..onlar olabilir...ama kesinlikle 570 ve 590 olamaz.. ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor222 -- 6 Haziran 2009; 14:08:37 >
  • a570 aldım ben.. fotozeynepten.. 1 gün içinde gönderdiler kargoda hemen ertesi gün elime ulaştı.. yanındaki hediyeleri de göz önünde bulundurulursa fiyat güzel.. 323 tl.. hatta yorum yaparsanız sitede 5 tl de indirim kazanıyorsunuz.. 318'e geliyor.. kargo da yok..

ben almadan çok araştırdım bu iki makineyi.. fark sadece dış renk.. biri 8 mp diğeri 7.1 fakat herhangi bir fark yaratmadığı söyleniyor.. hatta video konusunda a570 biraz daha üstün diye okudum bikaç yerde ne kadar doğrudur bilmiyorum.. fiyatı uygun olanı (yani a570) tercih etmeni öneririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.