Şimdi Ara

Canon 650D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yenı uyenız olarak sızden yardım ıstıyorum Prof Makıne almak Istıyorum bıraz arastırıp karar verdım giriş için 650d uygun gördum kendıme Piyasa fıyatlarına baktım 900-1100 arası degısıyor ( 2'ncı el ) Bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaslar varmı tavsıyelerınız nelerdır Bu arada 650D satan varmı ?

• Merhaba @Filewus , 650D Baslangıc İçin Bircok Kullanici Tarafinda Tercih Ediliyor. İhtiyaçlarınızı Karşılar. Ancak Bir Süre Sonra Makine Size Yetersiz Gelecektir. Bütçenizi Arttırabilirseniz Biraz Daha Üst Makineler Tavsiye Edebilirim. İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiqhtRapper -- 14 Şubat 2015; 17:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEsekkur ederım cvp ıcın ama butçemı aşamıyorum ve forumda okudukca da 18-55 lensın yeterlı gelcegını solemıyorlar 18-135 alın dıyorlar Bu kadar sey okuyunca kararsız kaldım acaba yapabılırmıyım dıye ben Ek iş olarakda bu işi yapmayı dusunuyorum Dış çekim gıbı Kafamda Deli sorular
  • Nacizane tavsiyem 18-55 in yaninda ek lenste olmasi cift lens ile satilan fırsatları kollamaniz anlamli olacaktir. Bende bir heves aldim 1 sene oldu 18-55 ile ozellikle dis cekimde belirli bir sure sonra yetersiz gelecektir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100-1200 lira fiyat aralığında ikinci el shutter sayısı fazla olmayan bir 60D almanı öneririm.

18-55 lens arkadaşların dediği gibi yetersiz kalabilir fakat bu lens ile çekilmiş bir sürü güzel fotoğraf 500px ya da flickr gibi fotoğraf paylaşım sitelerinde mevcut, ayrıca durum tamamen senin hayalgücün ve bakış açınla da orantılı.

İlk başta keskinlik için ikinci eli 200 lira civarında olan Canon'un 50mm lensini de öneririm çok güzel işler çıkarıyor.

Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.