Şimdi Ara

Canon 650D ile 700D arasında herhangi bir fark var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
19.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şurada yazan yorumları okudum da neredeyse 550d'den farkı yok diyecek insanlar var. çoğu da soru sorulduktan sonra bit kadar bilgisiyle gidip bir siteden özellikleri karşılaştırıp gelip burada ahkam kesen insanlar. bunların bir tanesi eline 550d'den başlayıp 700d'ye o makinaya dokunduysa üyeliğimi silerim.
    teknoloji sitelerinde artık maalesef eskisi gibi bilgi sahibi insanlardan çok fikir sahibi insanlar var. birşey alacaksanız hiç buralara girip soru sormayın. internette karşılaştırma siteleri var. girin oraya, orada daha sağlıklı bilgiler var. buradakilerin aklına uyarsan yolda kalırsın.
  • jinduw J kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle, karşılaştırma sitelerinede çok güvenemiyorum, yanlı hareket edenler var, en çok karşımıza çıkan Snapsort sitesinin Nikon tarafını tuttuğu konusunda dahi tartışmalar dönüyor. Ben genelde Amazon.com un tüketici yorumlarını okuyorum, en azından ürünü gerçekten satın almış insanlar yazıyor.
  • Firat79 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi normal. Senin kombinasyonun tamamen fotoğraf üzerine kurulu. Anca bir doğa üstü olaya şahit olursan (meteor düşmesi vb.) o anı da çekebilesin diye video özelliğini kullanabilirsin. Onun haricinde o kombinasyonla video çekilmez ki sen de nedenlerine şahitsin.
    Video da çekmek istiyorsan STM lens almalısın. 18 55mm lensin DC, IS ve STM olanları var sanırım fakat 18 135mm lens sadece STM.
  • 700de de tek fark wirless aparat destegı arkadaslar aynen nıkon yenı serılerınde oldugu gıbı wiırless aparatı takıp andoıd yada ıos sstemlerde storeden ındırdıgınız yazılımla wifi uzerınden fotograflara erısme paylasım aynı zamanda telefonla cekım yapabılme ozellıgıne sahıp bunun harıcınde 650d den hıcbır farkı yok
    700d androıd wifi yazılımını su lınkten ınceleyebılır telefonunuza yukleyebılırsınız
    Canon 70d 700D androıd Wıfı yazılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeXGeN -- 18 Eylül 2014; 0:12:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.