Bildirim
Canon 650D ile 700D arasında herhangi bir fark var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilen yok mu? -
Ben dün 650d aldım sadece sürüm güncellenmiş diye biliyorum -
Aysını desek yanlış olmaz heralde. İsim dışında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GylR? -- 28 Mayıs 2013; 0:13:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600D dokanabilirsin ekranlı mı idi ?
700D'de de STM 18-55 kit lens var ve çok az da olsa ufak farklar var. Geçen bir adam yutüpünde 20 dakka 650D-700D farkını anlatıyordu ama ingilizce. Anlayabildiğim kadarı ile "Ben Tarzan, sen Ceyn" diyordu . Japoncam da iyidir benim !..
-
Burada :
https://www.youtube.com/watch?v=uSFABWOzHZ0 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: SworderDante
Efendim, aynen size katılıyorum. Dediğinizde gayet haklısınız. Yenisi şu anda sadece gereksiz masraf olarak görülüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SworderDante
Parası çoktur, harcayacak yer bulamıyordur böyle yapıyordur !.. Belki de parası çok, blogu var, yutüpünde kanalı var, alıyor abi test edip inceleyip yazmak için ! Gayet mümkün, ilk cümlemdeki karakterden daha makul bence... -
Olan yine bilinçsiz halkıma olacak. Canon 650d 18-55 ile 1600 liraya satılıyor, 700d satış fiyatıysa 18-55 ile 2200 TL . En yenisi olsun diye birçok kişi alacaktır eminim. -
daha doğru ve hızlı netler diye düşünüyorum.
bazen netliyor ama bakıyorum netlememiş istediğim yeri elimle netlediğim de daha doğru oluyor. -
Bir kaç hafta önce yazmıştım farklarını, bulamadım senin için tekrar baktım :)
1)650D'de üstte çevirdiğimiz fotoğraf modu kısmı düzenlenmiş. Yani 700D'de o çevirdiğimiz kısım 12 eşit parçaya ayrılmış her mod için. Fiziksel bir güncelleme, çok önemli değil.
2)Bunu açıkçası tam anlamadım fakat dediğine göre kameranın altı geliştirilip, daha iyi performans ve daha iyi grip için orta seviye EOS düzeyine getirilmiş.
3)Yaratıcı filtreleri artık LCD ekranda yapabiliyoruz fotoğraf çekilmden. Gene LCD için video performansı yükseltilmiş STM lens için.
4)Kit lens değişti. 18-55 IS II yerine STM.
5)LCD'de görüntü oranıyla ilgili bişeyden bahsetmiş, çok gerekli değil. Gramaj olarak daha 5 gram daha ağır 700D. -
http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-650D-vs-Canon-EOS-700D
bende de 650d var ama resim kalitesi ve iso performansı 550d den itibaren gittikçe düşüyor galiba bu nasıl iş anlamadım.
resim kalitesi 550d>600d>650d>700d
özellik arttıkça sensör mü yetmiyor nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 29 Mayıs 2013; 10:50:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Olan yine bilinçsiz halkıma olacak. Canon 650d 18-55 ile 1600 liraya satılıyor, 700d satış fiyatıysa 18-55 ile 2200 TL . En yenisi olsun diye birçok kişi alacaktır eminim.
Eski 650d kullanıcısı olarak 650d'yi öneriyorum. 700d sadece canon'un piyasayı hareketlendirme adına üretime başladığı 650d çakması bir ürün. -
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Olan yine bilinçsiz halkıma olacak. Canon 650d 18-55 ile 1600 liraya satılıyor, 700d satış fiyatıysa 18-55 ile 2200 TL . En yenisi olsun diye birçok kişi alacaktır eminim.
Dogru söze ne denir ki -
Bilgilendirme için teşekkürler.=) -
Canon ya Videoya oynuyor ya da döner ekrana. Nikon ürünlerinde bir üst model çıktığında ciddi farklar var iken 4 model üst üste çıkarttığı modellerde hiç bir fark yok. Nikon eğer giriş modellerinde af motoru kullansa idi. Canon bu kadar rahat davranamaz dı. -
Kaydadeğer tek fark yeni kit lensin STM olması. -
quote:
Orijinalden alıntı: rocker_tr
Canon ya Videoya oynuyor ya da döner ekrana. Nikon ürünlerinde bir üst model çıktığında ciddi farklar var iken 4 model üst üste çıkarttığı modellerde hiç bir fark yok. Nikon eğer giriş modellerinde af motoru kullansa idi. Canon bu kadar rahat davranamaz dı.
İŞİN GERÇEĞİ:
550D -> 600D geçişinde hareketli ekran, uzaktan flaş kumanda edebilme, filtre efektleri ve videoda (fotoğrafta değil) görüntüyü bozmadan sayısal yakınlaştırma geldi (3x-10x arasında ve görüntüyü bozmadan). Ergonomi iyileştirildi.
600D -> 650D geçişinde videoda sürekli odaklama, 9 çapraz odak noktası, dokunmatik ekran, HDR modu, Digic 5 geldi, çekim hızı 3,7'den 5'e çıktı. Maksimum ISO 12,800'den 25,600'e çıkarıldı. Mikrofon stereo oldu.
Algılayıcı hepsinde 18MP diye "aynı makineyi piyasaya sürüyorlar" demek doğru değil.
700D'de henüz kit objektif haricinde adam gibi iyileştirme göremedim. 3-5 ufak iyileştirme var ama en önemlisi kit objektif ki ilk testlere göre bu yeni 18-55mm STM optik olarak ciddi şekilde iyi.
-
bi dakika 700d de 18,5 megapiksel var hakkını yemeyelim :D -
650d ile 700d arasında çok belirgin bir fark göremezssin teknik anlamda olsun dış görünüş olsun; 700d çıkmasının en büyük nedeni 650d nin pisliliğini temizlemek 650d kullanıcalrının bir çoğu makinanın kauçuk kısmandan kaynaklan bir nedenden dolayı ellerinde kızarıklık (alerjik) gibi durum meydana geldi.
Netice itibari ile 650D daha üretilmeyerek 700D yi piyasaya sürdüler olay bundan ibaret.
Benzer içerikler
- dc 5v ne demek
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- photoshop yapay zeka
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X