Şimdi Ara

CANON 6D VE 700D sutüdyoda kullanılacak. Yorum ve öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba uzunca bir süredir fotoğrafa ilgim var bunu ticarete dönüştürmek istiyorum. Foto sütudyo açacağım portre ve gelin damat resimleri için canon 6d lenskit asıl makine canon 700d lens kitle beraber yedek makine olarak düşünüyorum. 6d ile 50mm f2.8 lens alsam bütün ihtiyaclarımı karşılarmı siz değerli üstadlardan bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.

• fotoğrafa ilgi olmak iyi bişe ama sadece ilgi ile dükkan açarsan kısa sürede batarsın..
    hırsını kırmak içn demiyorum ama durum böyle
    bilgi geçmişi olmadan dükkan açanların %60 geri kapatıyor diyebilirim.
    kapatmayanlarda müşteri kazanmak için fiyatı öldürüyor diyebilrim.
    eğer sende dükkan açıp ayakta kalmak içn fiyatları düşürceksen etrafındaki fotoğrafçıları kendine düşman edersin haberin olsun

fotoşop olayına bişe iyi biliyorsan sıkıntın olmas
    ama vesikalık olsun portre fotoğrafları olsun gelin damat olsun bunlar biraz zordur.
    ışık ayarı bilgisi poz verme bilgisi gerekir biraz..
    hiç yokta dükkan açsan çeke çeke. dergilere baka baka pozları güzel verdirmeye başlarsın.
    ama buda biraz zaman alır..

ama işi tutturabilirsen çok güzel para kazanrsın..

şimdiden Allah yolunu açık etsin.
    sormak istediğin bişe olursa seve seve yardımcı olurum..
    rumus. eski fotoğrafçı...

• teşejjür ederim cevap için. kendime güveniyorum. hayırlısı sorularım oldukça foruma yazarım.. sağolun
  • İstanbul sirkeci hayyamda Polat fotodan canon 6d 24-105 usm kit aldım. yine aynı pasajdan selçuk abi Mikro Foto dan canon 600ex rt aldım Süper bir ikili oldu. Tavsiye ediyorum. Canon 6 d inanılmaz başarılı iso konusunda Flash olarakta zaten 600ex Piyasada son model.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.