Şimdi Ara

Canon 70-200 f4L mi Sigma 70-200 f2.8ex apo dg macro II mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uzun zamandır amatör olarak fotografla ugrasıyorum. bi kac arkadasımın ısrarı ve istegiyle bu sene dügün fotografları cekmeye basladım. biraz bunun hevesiyle birazda elime para gecince uzun zamandır düsündügüm canon 70-200 f4L almayı düsünüyorum. Fakat bi arkadasımın da tavsiyesiyle işin içine sigma 70-200 f2.8 apo dg macro da girdi. iki lensin arasında kaldım ve siz üstadların tavsiyesine sunmak istedim.yardımcı olursanız cok sevinirim.sigma beni f2.8 oldugu ve sigma 18-200 ve 70-300 kullanıcısı oldugum icin cezbetti.

sigma 70-200 f2.8 ex II 2. el olarak yaklasık 1500 tl civarında

canon 70-200 f4L 2. el olarak 1200 civarında

canon sıfırı 1650 tl ye var ama sigma nın sıfırını bulamadım.

• Bence sigma 2.8
    Kullanmadım ama f4 degerinde muhtemelen canon dan daha keskindir, ayrıca 200mm de 2.8 diyafram ayrı bir güzellik sunar, bokehler coşar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70-200 kullanmadım ama sigmanın 70-300 ve 18-200 HSM os kullanıyorum ve cok memnunum özellikle 5.6 da keskinlik üst seviyelere çıkıyor. Sigmanın 2.8 olması benide cezbediyor canon dan bi stop yüksek olması telelens de büyük avantaj özellikle titreşim önleyici olmayan bu iki modelde ama kullanan tecrübe eden arkadaslara danışmadan karar vermek istemedim umarım birileri yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu bi yorum yapacak yardımcı olacak bi vatandas :(
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 2 Kasım 2013; 13:02:15 >
  • canon 70-200 f4 is usm kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiyemdir. Tavsiyem canondur keskinlik , diyafram vb şeylerde önde ancak bence en önemlisi netleme motoru gerçekten aşırı hızlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.