Bildirim
Canon 700d mi 650d mi almak daha mantıklı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cobtr
iyi günler 2 hafta içinde makine almayı planlıyorum.
Canon 650D + 18-55 kit lens + 50mm f 1.8 lens
ya da
Canon 700d + 18-55 STM kit lens
bu iki tercih arasından seçim yapmam gerekiyor.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hocam pek video ile işim olmaz diyorsanız 650D'yi seçin derim.650D'nin 18-55 kit lensinde videoda netlerken AF motoru ses çıkartıyor.Ama bu aradaki 300-400 TL fiyat farkına değer mi derseniz bence hiç gerek yok.Direk 650D'yi alın.Zaten 650D ile 700D arasında hiç bir fark yok.Sadece pil ömrü biraz daha fazla.Yanında da zaten 50mm de alıcakmışsınız.Çok güzel bir seçim olur. -
alanın ne istediğine bakar. 700d daha yeni ve bazı yenilikleri olan bir model olsa da, alan '' ben daha büyük bir gövde istiyorum '' dediği anda iş biter mesela.
kıyaslama sitelerinde ne tür bir teknolojiye sahip oldukları belirtiliyor. ayrıca boyut ve ağırlık farkları var.
50mm f1,8 sonradan alınamayacak bir lens değil. -
50mm hakkaten alınamayacak bir lens değil.
700D derim ben. -
Daha sonra alma imkanım var tabiki. asıl soru şuna döndü şu an 650d ile mi yoksa 700d ile mi başlamak mantıklı ? -
quote:
Daha sonra alma imkanım var tabiki. asıl soru şuna döndü şu an 650d ile mi yoksa 700d ile mi başlamak mantıklı ?
Para sıkıntı olmayacaksa hemen şimdi 700D al hocam. -
sonuçta sürekli makine alan biri değilim almışken daha iyi olan body'i tercih etmek istiyorum lens sıkıntı değil 50mm yi şimdi değil de 2-3 ay olmadı 5 ay sonra alırım. teşekkür ederim yorumlar için 700D alıcam -
quote:
sonuçta sürekli makine alan biri değilim almışken daha iyi olan body'i tercih etmek istiyorum lens sıkıntı değil 50mm yi şimdi değil de 2-3 ay olmadı 5 ay sonra alırım. teşekkür ederim yorumlar için 700D alıcam
http://forum.donanimhaber.com/m_67343153/mpage_33/f_/key_700d//tm.htm#76144202
buradan okuduğum kadarıyla 650D lerde sıkıntılar varmış 700D al kafan rahat olsun... -
550D hepsinden daha iyi body . Makyajsız biraz o kadar hem daha uygun fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
700d alacağına 60d al bence :) -
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
700d alacağına 60d al bence :)
60d de kafamı kurcalıyor ama 650 ile arasında pek fark yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobtr -- 12 Haziran 2013; 17:33:01 > -
quote:
quote:
Olm
az olur mu hocam tabi ki var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Olm
az olur mu hocam tabi ki var
en büyük fark boyut
http://www.canonturk.com/wp/3631-canon-650d-mi-yoksa-60d-mi.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: xpug
50mm hakkaten alınamayacak bir lens değil.
700D derim ben.
-
700D alma şu an TR'den, 60D al bence de -
quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinsky
700D alma şu an TR'den, 60D al bence de
60d pek istemiyorum aslında 650d ya da 700d bana daha uygun geliyor çok fark yok zaten aralarında 3 modelin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinsky
700D alma şu an TR'den, 60D al bence de
60d pek istemiyorum aslında 650d ya da 700d bana daha uygun geliyor çok fark yok zaten aralarında 3 modelin
Yani. Hemen hemen aynı fakat 60D body açısından daha mantıklı. 650D ile 700D arasında zaten hemen hemen hiç fark yok. Var diyen de yalan söyler. Somut olarak gösterebileceğin tek şey 18-55 STM. -
illa canon diyorsan 550d, yanına sigma 17-70 hsm macro ile...diğerlerinde bir artı bulamadım ben hareketli lcd dışında...
nikon düşünürsen d5100+18-105vr... -
700D aldım memnunum. tavsiye ederim :) -
D7000'e ne dersiniz, canon olsun diyorsaniz illa o ayrı. Canon videoda daha iyi ve lensleri daha ucuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X