Şimdi Ara

Canon eos 6d için uygun fiyatlı ve keskin ;) geniş açı lens ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın İnşallah body'yi alırken yanında bu lensi de alacağım. Yapacağım çekimler genelde ev içi ve manzara olacak. Özellikle yüksek iso performansı çok iyi olmalı zira flaş kullanmayı sevmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ISO perfarmansı makinayla ilgili, lensle ilgisi yok. Ama lensin düşük diyaframlı olmasında fayda var. Hem geniş açı, hem de 2.8 diyaframdan dolayı Tamron 24-70mm düşünebilirsin, üstelik VC de var.
  • Maddi imkanina gore degisiklik gosterir tarif ettigin lens dusuk diyafram kisa aralik yani 24-70 f2.8 bu lensin sigma tamron ve canonu var canon sigma ve tamronun 3 kati fiyat. Degerinde ( ben yurt disindaki fiyatlarini biliyorum) bende cok celiskide kaldim sigma alabiliyordum keza yurt disinda 1200 tl ama sigmaya 1200 verceme canon24-105 f4 almaya karar verdim tercih senin para cok ise canon 24-70 f2.8

• 6D+ Canon 17- 40 f/4 L derim ben, Aynı ikili bende var ve çok memnunum.
  • 17-35 güzel bir geniş açı zoom temizini 1500 e yada 1200 o arada alabilirsiniz 16-35 L 2 güzel ama pahalı
  • 24-105 f/4 tavsiye ederim.
  • 17-40 L aynı ikili bendede var özellikle iç mekanda şiddetle tavsiye ederim,imkan varsa 16-35 f2.8 tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evde çekim yapacağım demişsiniz önerilen açılar dar kalabilir kimse önermemiş ama ff makineler için şu an dünyada bulunan en geniş açılı lensi de inceleyebilirsin

sigma 12-24 4.5-5.6 ex hsm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.