Şimdi Ara

Canon 80D için hangi hafıza kartı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün Canon EOS 80D + объектив 18-135 IS nano USM (1263C040) marka&model fotoğraf makinesi satın aldım.

Lakin anladığım kadarıyla fotoğraf makinesinin ve takılan hafıza kartlarının yazma hızı vesaire uyumlu olması lazımmış. Ve sanıyorum U3 modeli olması lazımmış.

SanDisk SDXC Extreme Pro 128GB V30 UHS-I U3 (SDSDXXG-128G-GN4IN) 95mb/s
    Marka hafıza kartı buldum. Sizce yazma hızı ve uyumluluğu yeterli midir?
    Ayrıca daha iyi bir hafıza kartı var mıdır? Mesela bunu alacağına şunu al diyebileceğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun makinanız...

Şöyle bakabilirsiniz,

http://www.cameramemoryspeed.com/canon-80d/sd-card-comparison/

...
  • Ben olsam onun yerine 64GB V60 bir kart alırdım. V30, yazma hızı en az 30 MB/saniye demek, V60 60MB/saniye.
  • ozturert kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke önce görseydim yorumunuzu.. Bu fotoğrafını çektiğim ürünü aldım. V60 dediğinizle arasında çok fark var mı? Eğer çok çok farkı olacaksa yarın gidip değiştireyim daha kutusunu açmadım
    Canon 80D için hangi hafıza kartı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 22 Nisan 2018; 21:2:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Hayırlı olsun makinanız...

Şöyle bakabilirsiniz,

http://www.cameramemoryspeed.com/canon-80d/sd-card-comparison/

...
    Teşekkür ederim hocam. Listedeki 64gb lik kısımda ilk sıradaki aldım ama sanıyorum v30-v60 diye değişiyormuş. Bendeki v30

• Şuradan ürün kod nosuna bakaraktan sizinki ne ?
    https://www.sandisk.com.tr/home/memory-cards/sd-cards/extremepro-sd-uhs-ii
    SDSDXPK-064G-ANCIN - 64 GB
    SDSDXPK-064G-JNJIP - 64 GB
    SDSDXPK-064G-CNCIN - 64 GB
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Günaydın hocam,

Siteye girdim ama hiçbirşey anlamadım orda 300mb/s falan yazıyor bendekinin kutusunda

read up to 95mb 633x

Write up to 90mb 600x yazıyor

Barkodda yazan koduda Size söyleyeyim, SDSDXXG-O64G-GN4IN

Birde hocam UHS-II değil kutuda UHS-I yazıyor. Doğru mu almışım? Özellikle sorduğunuza göre bir sorun var sanırım. Ürün hala kutusunda daha açmadım. Kutusundan çıkartıp kullanmak veya iade etmek için cevabınızı bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 23 Nisan 2018; 5:20:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berira

Günaydın hocam,

Siteye girdim ama hiçbirşey anlamadım orda 300mb/s falan yazıyor bendekinin kutusunda

read up to 95mb 633x

Write up to 90mb 600x yazıyor

Barkodda yazan koduda Size söyleyeyim, SDSDXXG-O64G-GN4IN

Birde hocam UHS-II değil kutuda UHS-I yazıyor. Doğru mu almışım? Özellikle sorduğunuza göre bir sorun var sanırım. Ürün hala kutusunda daha açmadım. Kutusundan çıkartıp kullanmak veya iade etmek için cevabınızı bekleyeceğim.
    Sorun değil, işte aldığınızın hızları neler onu tam anlamak için bu kodu resmi siteden bakıcaz.

64GB Storage Capacity
    UHS-I / V30 / Class 10
    Max Read Speed: 95 MB/s
    Max Write Speed: 90 MB/s
    Min Write Speed: 30 MB/s
    Records Full HD, 3D, and 4K Video
    Water / Shock / X-Ray Proof
    Temperature Proof
    Built-In Write-Protect Switch
    Downloadable Photo Recovery Software

Bence bir sorun yok. Gayet yeterli her işinizi görür. Kaç TL. gibi bir fiyata aldınız bunu ?
    300mbb/s yazan serinin kodları farklı. Tabi onlar daha iyi de 2-3 katı daha pahalı. Bu aldığınız için 4K video için uygun diyor. Makinanızda 4K bile yok. Bence iyi, boşuna daha hızlısı için masraf yapmayın. Seneye falan gerek olursa zaten o 300mb/s hızındakini yarı fiyatına alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 23 Nisan 2018; 9:56:53 >

• jiddi kullanıcısına yanıt
    İçimi rahatlatıcı hocam, teşekkürler. 1320 grivna ya aldım. Türk lirası karşılığıda şimdiki kura göre 207tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Berira

Hocam keşke önce görseydim yorumunuzu.. Bu fotoğrafını çektiğim ürünü aldım. V60 dediğinizle arasında çok fark var mı? Eğer çok çok farkı olacaksa yarın gidip değiştireyim daha kutusunu açmadım
    Yazma hızı 90MB/sn galiba onun, yani çok iyi. V60'tan daha iyi hatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.