Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi de a510 daki manuel focus u nasıl kullanacağımız hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
  • Çok ilginç bir sinek, siz de görün istedim (---->A510)..

• EVET BEYLER SİZE BİR SORU A510 ile A520 ARASINDAKİ FARK NEDİR
  • megapiksel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

megapiksel..

sadece mp haa o zmaan iyi ya
    saolasın dostum
  • Kabullls bilgi için teşekkürler ama, çekim sırasında nasıl uygulayacağımı anlayamadım.Renkleri tanıtmaktan kastın ne? Biraz daha bilgi verirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selokaya -- 15 Haziran 2005, 2:37:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selokaya

Kabullls bilgi için teşekkürler ama, çekim sırasında nasıl uygulayacağımı anlayamadım.Renkleri tanıtmaktan kastın ne? Biraz daha bilgi verirsen sevinirim.

Manuel WB izin veren herhengi bir modda WB ayarını beyaz dengeyi ölç konumuna getir
    ekranın tam ortasında bir kare göreceksin bu kareye ayarlamak istediğin renge tut ve set tuşuna bas
    hepsi bu.
    bu arada ayar yaptığın renkteki ışıkta önemli farklı ışık farklı renk sunacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: yasir

bi de a510 daki manuel focus u nasıl kullanacağımız hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

eee yok mu bi bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: byesiler

http://img75.echo.cx/img75/2971/fotododia9ck.jpg

bana ait değil çekim ama güzel dimi

nasil oldu da damlalari havada donduracak kadar yüksek deger kullanilip kusun kafasi bulanik cikti? ya bu iste bi photoshop var ya da kusun kafasi motor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverWinter -- 15 Haziran 2005, 16:59:46 >
  • kafaya takılma
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeverWinter

quote:

Orjinalden alıntı: byesiler

http://img75.echo.cx/img75/2971/fotododia9ck.jpg

bana ait değil çekim ama güzel dimi

nasil oldu da damlalari havada donduracak kadar yüksek deger kullanilip kusun kafasi bulanik cikti? ya bu iste bi photoshop var ya da kusun kafasi motor gibi

gerçekten bende anlamdım....

• heralde bu kuş fotosunu çekebilmek için 20x zoom falan kullanmak gerekiyor. yoksa mümkün mü o kadar yaklaşmak. değilmi?
  • yaklaşmak deilde su damlacıkları oyleyken kafası nasıl oyle oluyor...
  • bu serçe eşine nadiren rastlanan matkap kafa cinsinden.....bunlara rastlayıpta fotoğrafını çekebilmek çok zordur.....

• DAHA YENİ ALDIM A510 GERÇEKTEN MÜKEMMEL ÇEKİYOR... YA BU MAKİNAYI WEBCAM OLARAK KULLANABİLİYORMUYUZ???
  • maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyfnkdr

DAHA YENİ ALDIM A510 GERÇEKTEN MÜKEMMEL ÇEKİYOR... YA BU MAKİNAYI WEBCAM OLARAK KULLANABİLİYORMUYUZ???

TV kartın varsa olabilir.
  • amerikadan sd200 aldigimdan a510 um satiliktir. aldigim fiyata verecem. yaninda 4 1800mah lik pil ve carj aleti hediyem:)
    220$ ankara. email atin.
  • Kabullls teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.