Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rockclimber

birkaç tanede benden
    18 mart 2005 Çanakkale şehitleri anma...

1.kedili konak
    2.manzara
    3.şehitler anıtı

kediler çok tatlı yaw. iyi çekmişsin, helal olsun.
  • Bu Kayseri'deki arkadaşımızın ancak ben yine de buraya tekrar alıyorum. Çünkü çok hoş bir fotoğraf...

• quote:

Orjinalden alıntı: biolog

Bu Kayseri'deki arkadaşımızın ancak ben yine de buraya tekrar alıyorum. Çünkü çok hoş bir fotoğraf...

yaa bu foto hangi makineyle handi modda çekilmiş çok güzel;

arkadaşlar bunlarına bence yazalım...
  • arkadaşlar bence canon 510 renkleri soluk çıkıyo diğer makinelere göre. acaba bunun nedeni makinenin manuel ayarlara tamamen izin vermesi ve çekenlerin yaptığı manuel ayarlardan mı kaynaklanıyor..yani mesela nikon 5200 de manuel ayar yok ama fotolardaki netlik ve renkler daha iyi gibi geldi bana.yani canon 510-520 almayı düşünüyordum ama artık bilemiyorum.. acaba megapixeli yüksek bir makina mı almalıyım diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lezgan

arkadaşlar bence canon 510 renkleri soluk çıkıyo diğer makinelere göre. acaba bunun nedeni makinenin manuel ayarlara tamamen izin vermesi ve çekenlerin yaptığı manuel ayarlardan mı kaynaklanıyor..yani mesela nikon 5200 de manuel ayar yok ama fotolardaki netlik ve renkler daha iyi gibi geldi bana.yani canon 510-520 almayı düşünüyordum ama artık bilemiyorum.. acaba megapixeli yüksek bir makina mı almalıyım diye düşünüyorum

her ne kadar MP sadece baskı için önemli dense de bende yüksek megapikselin kaliteyi artırdığına inanıyorum. tabi makine de kalitelik olcak. piyasadaki her 6-7 MP lik makine kaliteli olcak diyede bi kural yok. saygılar
  • bu forumda 510 ve 520 sahipleri çektikleri ilk fotografları burada bizlerle paylaşıyorlar.makineleri tanıma açısından çok önemli eğer 510 ve 520 yerine canon eos 350d verselerdi yinede sonuç aynı olurdu netlik sorunu renklerde solgunluk vs vs vs.... zamanla daha iyi olacagız. ama şu bir gerçek ki canon , nikon bir yanaaaa.... diğerleri bir yana... kulvar farkı olacak
  • yani bu makinelerin otomatik modda nasıl çektiği de önemli aslında..manuel kullanımı öğrenene kadar otomatik modda da fotoğraf çekilebilir diye düşünüyorum.. arkadaşlar bi de auto modundaki fotolarını de bizle paylaşsalar hiç de fena olmaz aslında. her açıdan bir fikir edinmek için önemli..
  • Arkadaşlar merhaba;
    510 umla, daha önceden çekip, htta önizleme yaptığım (lcd ekrandan gördüğüm) bazı fotoğrafları şuan göremiyorum.fotoğraf yerine ekranda "uyumsuz jpeg formatı" yazıyor.
    Böyle bişeyle karşılaşan varmı? sebebi ne olabilir?
    Kartım: Sandisk Ultra-II 512MB
  • önce pc ile dfm nin içindeki fotografları al. sonra kartı bir formatla.Eğer sonradan karta foto yüklemediysen sorun kartsal görünüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

quote:

Orjinalden alıntı: aaoguz

dikkat edersen buradaki birçok arkadaş bu makineyle ilk çektiği fotoları yollamış..ve makinenin henüz acemisiler buna göre değerlendirmek gerekir bence...gündüz çekilerinin daha iyi çıkması lağzım demişsin ama makineyi çok titretirsen gündüzde iyi sonuç alamazsın...

Gunduz cekımlerı yaparken auto modda makına perde hızını 1/2000 gıbı bır degere ayarlıyacagından, makınayı tutup sallaryarak fotograf ceksenız bıle fotograflar bulanık cıkmaz. O yuzden bıraz daha arastırıp yorum yazarsak daha ıyı olur.

ne alakası var arkadaşım perde hızı kaçta olursa olsun makinayı sabit çektiğinle titrettiğin foto birbirini tutmaz..bence sen bi dene bunu ondan sonra yorum yaz istersen...

• quote:

Orjinalden alıntı: aaoguz

ARKADAŞLAR BENDE RİCOH CAPLİO RX VAR 240 YTL CİVARINDA BİR MAKİNA ALACAKSANIZ KESİNLİKLE BU MAKİNA ÇOK İYİ AMA KARDEŞİM PARA VAR HUZUR VAR DİYORSANIZ ÇOK TA FAZLA PARA BAĞLAMAYA GEREK YOK VE CANON A510 ALIN BAKIN İŞİNİZE KİMSE BIDI BIDI YAPMASIN ŞU ANDAKİ EN REVAÇTA OLAN MAKİNELER BUNLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdbilgin -- 13 Haziran 2005, 19:40:14 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 14 Haziran 2005, 8:50:33 >
  • makro kirazlar.....

• makro çiçek ......

• gece ve çiçekler.....

• bu da öyle bi manzara işte....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 13 Haziran 2005, 19:32:56 >
  • bu da benden

• a520
    gece çekim modu
    auto ayarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasir

bu da benden

çok hoş bir foto
    hangi marka model acaba
  • bir çiçek daha...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.