Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: latifi

quote:

Orjinalden alıntı: latifi

Millet bi dijital fotoğraf makinası alcam da. Ben aslında usb2.0, lityum pilli bi de gece çekimi olan bi makina arıyodum. Bu gidişle daha aramaya çok dewam ederim gibi görünüyo. Çareyi bazı şeylerden wazgeçmekte buldum ama bu usb işine kafam çok takılıyo...

400Mb resmi bilgisayara aktardığımızı düşünsek ne kadar sürüyo??? Sıkıntı çıkarmıyo mu bu iş???

Hızlı aktarımı soruyorum???

usb 2 desteklese bile 400 Mb veriyi kart okuma hızından dolayı usb 1'e göre çok daha kısa sürede iletemezsin.
  • taze taze hemen aktarıyorum
  • http://img75.echo.cx/img75/2365/resim0500kq.jpg

bir tane daha bende vaktim olmuyor çekecek
  • http://img75.echo.cx/img75/2971/fotododia9ck.jpg

bana ait değil çekim ama güzel dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byesiler -- 4 Haziran 2005, 0:00:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayd

Canon A520 yi dün aldım ve birkaç resim çektim.Gerçekten burada yazılanlar az bile ... Makina üstünde hiç bir ayar yapmadan Auto ayarda çektiğim bu resimleri görenler hayran kaldı.Resimleri site engeli yüzünden küçülterek gönderiyorum. Burada yorumları ile bizleri bilgilendiren tüm ustalara teşekkür ederim.

Makina + 128 SD + Tripod + Orjinal Taşıma Çantası + 10 Resim ücretsiz Tab = 630 YTL (YALÇINLAR FOTO / KONAK PİER(1) - KIBRIS ŞEHİTLERİ (2) Ben Kıbrıs Şehitlerinde bulunan Bayiden aldım )

İZMİR KONAK CUMHURİYET MEYDANI

128 sd+ tripod+ taşıma çantası
    arakdaşım bunların fiyatlarını tek tek yazarmısın. benimde alma durumum varda. ayrıca 128sd ile hangi çözünürlük ve kalitede ne kadar resim çekiyorsun ortalama?

• Benden de Güzel Ayvalık resimleri A510 ayrıcalığı..

• Arkadaşlar tripod fiyatlarından haberi olan varmı?

• 7-8 YTL'den başlıyor küçükleri. Büyükleride 20-25 YTL.

• 128 sd+ tripod+ taşıma çantası
    arakdaşım bunların fiyatlarını tek tek yazarmısın. benimde alma durumum varda. ayrıca 128sd ile hangi çözünürlük ve kalitede ne kadar resim çekiyorsun ortalama?

Bunlar fiyatın içindeydi ayrı ayrı fiyatlarını bilmiyorum. 128sd ile 1600x1200 çözünürlük ile çekim yapıyorum.Kaç tane aldığı veya diğer ayrıntılarla ilgili bilgim yok.Bu işte yeniyim.

Kullanma kitabını yarıladım . Yakında çözeriz işi .
  • arkadaslar bu alet ile hafıza boyutu kadar video kaydı olmuyormu? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayd

Canon A520 yi dün aldım ve birkaç resim çektim.Gerçekten burada yazılanlar az bile ... Makina üstünde hiç bir ayar yapmadan Auto ayarda çektiğim bu resimleri görenler hayran kaldı.Resimleri site engeli yüzünden küçülterek gönderiyorum. Burada yorumları ile bizleri bilgilendiren tüm ustalara teşekkür ederim.

Makina + 128 SD + Tripod + Orjinal Taşıma Çantası + 10 Resim ücretsiz Tab = 630 YTL (YALÇINLAR FOTO / KONAK PİER(1) - KIBRIS ŞEHİTLERİ (2) Ben Kıbrıs Şehitlerinde bulunan Bayiden aldım )

İZMİR KONAK CUMHURİYET MEYDANI

quote:

Beyler rica etsem çektiğiniz resimlerin nereye ait olduğunu yazarmısınız. (İl/ilçe vs. gibi). Memleketimizi tanıyalım.

tuncayd yazmış nereye ait olduğunu ama yanlış yazmış...
    cumhuriyet meydanı konakta değil...1. kordonda..

• doğru konak meydanı burası işteee
  • Doğrudur.Konak meydanı burası olacak...:)

• 2

• Talas/Kayseri
    Panoramik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selokaya -- 5 Haziran 2005, 16:59:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

doğru konak meydanı burası işteee

heeeyt be güzel izmir imin güzel meydanı...
    nerden çektin bu fotğrafı?
  • nisan 2005 te denver hayvnat bahçesinde oradan aldığım A510 ile çektiğim resimler dostlar
    dijital fotoğraf makinesi alacaksanız hangi marka diye değil canon'un hangi modelini alalım diye düşünün ve bence A510 süper çok yüksek çözünürlükte çekilen fotoğrafların hem makinede kaydı uzun sürüyor hemde kartları çabuk doldurup özgürlüğünüzü kısıtlıyor bence 3,2 stüdyo harici kullanımlar için fazlasıyla yeterli zaten o halde bile genellikle 1600*1200 çözünürlük yeterli oluyor.

• Özlem devam ediyor Daha alamadım ahhhhhhhh bu parasızık ahhhhhhhhhhhh Canon a510

• bursa hayvanat bahçesinden tabiki a520

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

doğru konak meydanı burası işteee

heeeyt be güzel izmir imin güzel meydanı...
    nerden çektin bu fotğrafı?

varyantın oradan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.