Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kabullls

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

2. fan resmi eger hareketli objenin cekimi ise cok guzel cııkmıs tebrik etmek lazım

aslıda işin püf noktası ışıktaymış s:1/500 ~ 1/2000 de yakın cekimlerde flaş çok işe yarıyor,
    bende yeni öğreniyorum.
    flaşın etki alanı dışında ise obje çok aydınlık olmalı
    yoksa resim karanlık cıkıyor

Yalnız 510 ve 520 flaşlı çekimlerde 1/2000 ayarlasan bile max.1/500 de çekiyor.
  • 400 - 500 ytl aralıgında bir makinanın tam manuel özellikler tanıması. ve bu makinanın CANON olması güzel.. gerci amerikada daha ucuz unomat ın kılıfı ideal en ufak olanı 10 ytl. buyuk kılıflar güzel durmuyor.
  • Beyler şimdi benim kafam iyice karıştı ancak burdaki kişiler bana yardım edebilir.

Şimdi yakın zamanda. Canon 510 veya 520 alıcam konuyu biraz takip ettim bazıları japon malı olsun diyor. bazıları resim kalitesinde farklar vardır diyor. Bu olayın aslını bana anlatırmısınız. ben gece flashlı, manzara yani iso resimlerine önem veren birisiyim. 510 ile 520 arasında sadece pixel farkı mı var ? Lens, zoom, menü, manuel ayarların hepsi aynımıdır. Fakat benim kafamı en çok karıştıran resim kalitesi. Yani ben en fazla 1024x768 veya biraz üstünde fotoğraf çekerim. kağıda bastırırım. eğer bu kaliteleri aynı ise 520 modeline fazladan para vermeyeyim. Biraz yardım ederseniz sevinirim. Beni de Canon cu yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: leopars

quote:

Orjinalden alıntı: kabullls

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

2. fan resmi eger hareketli objenin cekimi ise cok guzel cııkmıs tebrik etmek lazım

aslıda işin püf noktası ışıktaymış s:1/500 ~ 1/2000 de yakın cekimlerde flaş çok işe yarıyor,
    bende yeni öğreniyorum.
    flaşın etki alanı dışında ise obje çok aydınlık olmalı
    yoksa resim karanlık cıkıyor

Yalnız 510 ve 520 flaşlı çekimlerde 1/2000 ayarlasan bile max.1/500 de çekiyor.

bende yeni farkettim tam da bunu soracaktım niye böyle diye
    hazır cevap oldu...

• A520 ile auto modda
  • a510 ile a520 arasındaki fark sadece 1 mp dir.. ikiside aynı ccd sensörü kullanır. ikisininde fotografları aynı kalıtededir. cünkü 1/2.5 ccd sensör 4 mp i tam destekler... canon un bir satış politikası olması gerekki çesitlilik artsın 2 makina cıkarmışlar. objektif ve manuel ayarlar bilee aynı.. ben a520 aldım... fotograf zevk meselesidir. bakarsın zevk derki bana bu fotografı olabildiğince buyuk bastır. demezde .. ama sundan eminimki manuel mod olmasaydı 3 mp bana uyardı. ama yaratıcılıga imkan tanıyan bir alet oldugundan 4 mp olmasıda bir artı bence... ama ben asla buyuk ebat basmam dersen 3 mp lik al . 512 lik kart 4 2500 pil sarj cihazı ve kılıf al... aslında ucuz yollu tripotta tavsiyem gece fotgrafı cekmek zevk

• pollock senin mesajı sabah gördüm düştüm yola 510 için ve aldım. 420 milyona aldım inşallah kazık yememişimdir. Menü başımı döndürdü baya kalabalık çok güzel cihaz gerçekten. 1-2 resim koyucam sonra.
  • Birde bunun belleği yetmez arkadaşlar. 512mb SD kingston alsam sorun olur mu? 256mb yeterli olur mu yardımınızı bekliyorum.
  • BEN 512 KİNGSTON ALDIM (63 YTL)--İZMİR--
    EN İYİ KALİTEDE 250 YE YAKIN FOTO ÇEKİYOR( A520 İÇİN SÖYLÜYORUM )
    1600 ÇÖZÜNÜRLÜKTE 480
    DÜŞÜNÜYORUMDA ASLINDA 250 MB DA YETEBİLİRMİŞ
    AMA KİNGSTON U BU KADAR UCUZA BULUNCA DAYANAMADIM ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 27 Mayıs 2005, 23:26:32 >
  • Bu arada video kaydı yaparken zoom ile oynayamıyorum. Var mıdır bir yolu?

• sevgili fatalERROR makinan hayırlı uğurlu olsun.. iyi seçim. 256 lık yerine 512 yi tercih et. bende 512 lik sd kingston u gold pc den 69 ytl ye 10 taksit aldım..1 GB lik sd kartı da destekliyormus.. edindiğim deneyimlerden önce sabit hafıza yetersiz kalıyor.. 512 iyi secim ama 1 gb mükemmel olur.
  • evet 512 benim için yeterli hemde fiyatıda uygun ben daha fazla bekliyordum. ms pro duo lar 2 katından fazla. 512 alırım herhalde. teşekkür ederim pollock
  • rica ederim
  • Arkadaşlar enstantane hızını nasıl ayarlıyoruz? Menü biraz karışık geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • hazır hep canon 510/520 den konuşuluyorken sorayım
    tr de aksesuarları nerelerden bulabiliriz
    ayrıca canon objektifler haricinde hangi markanın uyumlu objektifleri var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selokaya

Arkadaşlar enstantane hızını nasıl ayarlıyoruz? Menü biraz karışık geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

çekim modunu manuele veya diyafram öncelikli moda alıyorsun function tuşu ile enstanteneyi seçiyorsun sağ veya sol tuşu ile de enstanteneyi artırıp azaltabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

pollock senin mesajı sabah gördüm düştüm yola 510 için ve aldım. 420 milyona aldım inşallah kazık yememişimdir. Menü başımı döndürdü baya kalabalık çok güzel cihaz gerçekten. 1-2 resim koyucam sonra.

Hocam nereden aldıgını , hangi firmadan aldıgını ve nasıl şartlarla (taksit, peşin vs. ) aldıgını belirtelebilir misin? Reklam olmasın dersen Ö.M. den de olur...
  • devaaaammmmm
  • Yasir teşekkürler
  • Fena olmadı gibi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.