Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izmir fotosu gorunce izmirden almıssındır diye soruyorum
    ben de izmirden alacagım ama hem guven veren hem de kazık olmayan bir yer arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selokaya

Yasir teşekkürler

rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

Metin arkadasım a520 yi nereden aldın
    izmir fotosu gorunce izmirden almıssındır diye soruyorum
    ben de izmirden alacagım ama hem guven veren hem de kazık olmayan bir yer arıyorum.

dostum çok yer araştırdım
    şair eşref te tekmar ın çaprazında Şurgun var (reklam olmasın)
    oradan aldım. peşin paraya 550 ytl ye aldım
    daha uyguna bir yer istersen üstün plak diye biryer var 545 ytl dedi
    ancak bilmiyom içime sinmedi 5 ytl fazla verdim şurgun dan aldım
    tekmar dan da 512 mb kingston sd ram aldım 63 ytl
  • Kayseri'de gece çekimi...(Talas/Anayurt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selokaya -- 2 Haziran 2005, 2:18:59 >
  • 14 yaşındaki oğlumun denemesi....
    nasıl olmuş?
    makro[simage][/simage]
  • eklediğimiz resim dosyasının ufaltılmış önizleme resmini nasıl koyabiliyorsunuz?
    örneğin selokaya'nın ve kabullls'un mesajlarındaki gibi..
    teşekkürler,Gürbüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 31 Mayıs 2005, 11:24:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: biolog

quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

pollock senin mesajı sabah gördüm düştüm yola 510 için ve aldım. 420 milyona aldım inşallah kazık yememişimdir. Menü başımı döndürdü baya kalabalık çok güzel cihaz gerçekten. 1-2 resim koyucam sonra.

Hocam nereden aldıgını , hangi firmadan aldıgını ve nasıl şartlarla (taksit, peşin vs. ) aldıgını belirtelebilir misin? Reklam olmasın dersen Ö.M. den de olur...

Çankaya şurgundan aldım. Tekmara gittim ilk 430 a bırakırım dedi. şurgun 425 dedi. Ben de nakit vericem dedim 420 olur mu dedim o da tamam dedi aldım.

• Arkadaşlar ben de bir sorucam. 510 kullanıyorum. çektiğim resimleri fotoğrafçıda bastırmak istiyorum. bu normal resim kağıtları varya filmlerin basıldığı işte onlardan. resimleri hangi çözünürlükte çekmem lazım? 1600x1200 çok mu büyük? en ideali hangisidir? şimdiden teşekkür ederim.
  • alalı 4-5 gün oldu ama a 510 ile ilk çekimlerii yeni yapabildim benden anca bu kadar nerelerde hata yaptığımı uzman arkadaşlar söylerse sevinirim

http://img75.echo.cx/img75/4308/resim2279lt.jpg
    http://img75.echo.cx/img75/5329/resim2280eh.jpg
    http://img75.echo.cx/img75/3006/resim2332rr.jpg
    http://img75.echo.cx/img75/3554/resim2342vr.jpg
    http://img75.echo.cx/img75/6092/resim2413bf.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byesiler -- 31 Mayıs 2005, 14:43:16 >

• eğer 10X15 bastırmak istiyorsan 1600x1200 iyidir
  • sevgili byesiler uzman değilim ama sanat eğitimi alan biri olarak diyebilirimki cekimler güzel .. aleti tanıdıkca daha iyi cekimler yapacaksın. bende 520 var hala tam cözemedim.
  • sevgili gürbüz oglunun makrosu gercekten güzel bence onun makina olsun sen kendine başka al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 31 Mayıs 2005, 17:13:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selokaya

Kayseri'de gece çekimi...

Sivas Caddesi mi burası.? Çıkaramadım da...
  • Millet bi dijital fotoğraf makinası alcam da. Ben aslında usb2.0, lityum pilli bi de gece çekimi olan bi makina arıyodum. Bu gidişle daha aramaya çok dewam ederim gibi görünüyo. Çareyi bazı şeylerden wazgeçmekte buldum ama bu usb işine kafam çok takılıyo...

400Mb resmi bilgisayara aktardığımızı düşünsek ne kadar sürüyo??? Sıkıntı çıkarmıyo mu bu iş???
  • hızlı aktarımmı kaliteli çekimmi?
  • Talas/Anayurt
  • Canon A520 yi dün aldım ve birkaç resim çektim.Gerçekten burada yazılanlar az bile ... Makina üstünde hiç bir ayar yapmadan Auto ayarda çektiğim bu resimleri görenler hayran kaldı.Resimleri site engeli yüzünden küçülterek gönderiyorum. Burada yorumları ile bizleri bilgilendiren tüm ustalara teşekkür ederim.

Makina + 128 SD + Tripod + Orjinal Taşıma Çantası + 10 Resim ücretsiz Tab = 630 YTL (YALÇINLAR FOTO / KONAK PİER(1) - KIBRIS ŞEHİTLERİ (2) Ben Kıbrıs Şehitlerinde bulunan Bayiden aldım )

İZMİR CUMHURİYET MEYDANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayd -- 4 Haziran 2005, 8:55:21 >

• Beyler rica etsem çektiğiniz resimlerin nereye ait olduğunu yazarmısınız. (İl/ilçe vs. gibi). Memleketimizi tanıyalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayd

Canon A520 yi dün aldım ve birkaç resim çektim.Gerçekten burada yazılanlar az bile ... Makina üstünde hiç bir ayar yapmadan Auto ayarda çektiğim bu resimleri görenler hayran kaldı.Resimleri site engeli yüzünden küçülterek gönderiyorum. Burada yorumları ile bizleri bilgilendiren tüm ustalara teşekkür ederim.

Makina + 128 SD + Tripod + Orjinal Taşıma Çantası + 10 Resim ücretsiz Tab = 630 YTL

İZMİR KONAK CUMHURİYET MEYDANI

makinayı nerden ve kaça aldın
    izmirde yaşayanlar için bilgi olsun
    ben A520 yi şurgun dan 550 ye aldım

• quote:

Orjinalden alıntı: latifi

Millet bi dijital fotoğraf makinası alcam da. Ben aslında usb2.0, lityum pilli bi de gece çekimi olan bi makina arıyodum. Bu gidişle daha aramaya çok dewam ederim gibi görünüyo. Çareyi bazı şeylerden wazgeçmekte buldum ama bu usb işine kafam çok takılıyo...

400Mb resmi bilgisayara aktardığımızı düşünsek ne kadar sürüyo??? Sıkıntı çıkarmıyo mu bu iş???

Hızlı aktarımı soruyorum???
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.