Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acemi çekimleri oldugunu gözardı etmeyin. nede olsa daha yeni ögreniyoruz

[img=http://img180.echo.cx/img180/820/img00017jz.th.jpg]
  • Bu hafta a510 almayı düsünüyorum. Daha yeni baslıyorum fotografa bi haftadır okuyorum. Cok kararsız kaldım ama a510 fiyatı ve manuel ayarlarılyla uygun geldi. Cektiginiz fotograflara baktım da merak ettigim birsey var. Büyüttügümde bozulma oluyor. 510 büyütmeme gerek kalmadan daha büyük boyutlarda cekim yapamıyor mu yoksa siz mi böyle tercih edip cekiyorsunuz. Belki ne yapacaksın o kadar büyügü dersinzi ama merak ettim iste.
    yoksa ben kararlıyım a510 almaya. Gerçi a95 mi alsam diyorum 300 milyon fazla vermeey degermi bilmiyorum.
    Bİraz fazla olacak soru ama be nde bir an önce alıp cekmek istiyorum. Sarj edilebilir ipil aldıgıdma saj aletini yanında vermediklerini biliyorum. Merak ettigim bu pil sarj edile edile bi süre sonra ömrünü bitirir sanrıım., ne kadar sürer bu?
    Yardım ederseniz cok sevinirim. Yakınd ben de cekip yollayabilrim buraya umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamankekeme

Bu hafta a510 almayı düsünüyorum. Daha yeni baslıyorum fotografa bi haftadır okuyorum. Cok kararsız kaldım ama a510 fiyatı ve manuel ayarlarılyla uygun geldi. Cektiginiz fotograflara baktım da merak ettigim birsey var. Büyüttügümde bozulma oluyor. 510 büyütmeme gerek kalmadan daha büyük boyutlarda cekim yapamıyor mu yoksa siz mi böyle tercih edip cekiyorsunuz. Belki ne yapacaksın o kadar büyügü dersinzi ama merak ettim iste.
    yoksa ben kararlıyım a510 almaya. Gerçi a95 mi alsam diyorum 300 milyon fazla vermeey degermi bilmiyorum.
    Bİraz fazla olacak soru ama be nde bir an önce alıp cekmek istiyorum. Sarj edilebilir ipil aldıgıdma saj aletini yanında vermediklerini biliyorum. Merak ettigim bu pil sarj edile edile bi süre sonra ömrünü bitirir sanrıım., ne kadar sürer bu?
    Yardım ederseniz cok sevinirim. Yakınd ben de cekip yollayabilrim buraya umarım.

Büyüttüğümde dediğin kendin buyutmenmi yoksa fotoğrafların siteye yuklenmiş buyuk hallerimi, eğer kendin buyuttüğünde bozulma oluyorsa bu normal çünkü fotoğrafları oluşturan noktaları buyutmus oluyorsun görüntü bozuluyor. Fotoğraflar en büyük modda çekilmiş olsaydı bu bozulma daha az olurdu. Ama sitede 500 kb sınırı olduğundan kimse en büyük boyda fotoğraf koymuyor.

A95 ile A510 un arasında en önemli farklar

a95
    -----------------------------------
    dönebilen lcd ekran (1.5inch)
    5MP
    4 pille çalışıyor
    Cf kart
    3x optik zoom

a510
    -------------------------------------------
    1.8 inch lcd ekran
    3.2MP --> poster boyutunda buyuk baskı
    alacaksan A95 daha iyi olur...
    2 pille çalışıyor
    Sd kart
    4x optik zoom

eğer büyük boyutlarda baskı almayacaksan bence 300 ytl vermeye değmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 10 Mayıs 2005, 17:39:52 >

• Sİmdi anladım sagolun. Bende yarın alıyorum canon 510. Ankarada alabilecegim bir yer tavsiye edebilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamankekeme

Sİmdi anladım sagolun. Bende yarın alıyorum canon 510. Ankarada alabilecegim bir yer tavsiye edebilir misiniz ?

Ben iki hafta önce Tiripodfoto'dan 430 Ytl'ye aldım. Tavsiye ederim.
  • tiripodfoto tamam oraya bakarım sagolun. İcime bir huzur geldi karar verince ne alacagıma. O ne kararsızlıktı. Bence de a510 almak daha iyi simdilik. verecegim fazladan 300 milyona aksesuarları alırım.
  • Arkadarşlar daha 2 gün oluyor a520 aldım. yalovadan ve pesin 520 ye verdi.2 yıl garanti erkayalardan. pahallımı ucuzmu bilemiyorum . 128 sd vardı zaten . alet son derece işlevsel. manuel imkanı var. her güzelin bi kusuru vardır 640 x 480 15 fsp 15 yerine 30 ve sınırsız cekim olanagı olsa iyi olmazmıydı ???Bendende size gün batımı.

• bu makinanın içinden ses geliyor sallayıca :) düşürmedim gözüm gibi bakıyorum.
  • o ses normal. Konum sensörü hareketi algılarken çıkıyor.
  • BENDEDE OLMUŞTU KORKMA BİŞEY OLMAZ
  • selamlar bu A510 veya A520 yi izmir de en ucuz nerde bulurum fikri olan varmı
  • ben izmir de ,3 hafta önce TEK MAR dan 460 milyona 10 taksitte buldum,daha ucuzunu bulmadım
  • Ben izmirden 450 ye peşin almıştım Çankayada telefoncular sokağının karşısında bir Digital Kamera satan bir yerdi TV falan da var
    ayrıca Gaziemirde Metro da 448 YTL idi geçen hafta
  • bu makina harika bişey almayı düşünenler kesinlikle acele edin ben amerikadan getirttirdim mükemmel bir makina

• bir makro
  • arkadaşlar A510 ve A520 arasında kaldım. baktığımbayide tüm 510 lar malezya yapımı 520 lerde japonya imalıydı. acaba A510 kullananlar makinelerinin imalatının ne olduğunu söyleyebilirler mi? eğer hapsi malezya ise sorun yok. Ancak bunun japonyada yapılanı varsa o olsun isterim.
  • benimki a510 ve made in japan, vatan bilgisayar'dan almıştım
  • Canon a520 makro
  • gecenlerde iznik gölü çevresinden.... tabikii a520

• quote:

Orjinalden alıntı: microzort

arkadaşlar A510 ve A520 arasında kaldım. baktığımbayide tüm 510 lar malezya yapımı 520 lerde japonya imalıydı. acaba A510 kullananlar makinelerinin imalatının ne olduğunu söyleyebilirler mi? eğer hapsi malezya ise sorun yok. Ancak bunun japonyada yapılanı varsa o olsun isterim.

bence a520 almana gerek yok 510 la aralarında o kadar fiyat farkı verecek bi özellik yok..hep söylerlerya artan parayla sd kart ve pil alırsın diye sende öyle yap...ama japon bulursan diğer üretimlere göre tercih et.çekimlerde farketmiyor aynı lens sonuçta ama mekanik işlemde sorun japonlarda daha az olur.mesela benimkisi ındonesia üretimi ve çok nadir olsada objektif kapağı yarım açılabiliyor sonra ben elimle açmak zorunda kalıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.