Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu national geographic dergisinin bu ay verdiği dijital fotoğraf teknikleri ile ilgili eki alan varmı??? ne var ne yok ??? faydalanabilirmiyiz??? ben bir öğretmenim ve getirtmem gerekecek???

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI...
  • A510 alma taraftariyim ama bu fiyata daha iyi bir makine var mi acaba ?
    Nikon , Fujifilm falan yardim ederseniz sevinirim..
  • Ben de bir A510 kullanıcısıyım. Malezya üretimi. Bende de objektif kapağı yarım açılma sorunu oldu. Gidip değiştireyim diye düşünürken sorun ortadan kalktı ve tam olarak açılmaya başladı. Sanırım tozlanma dolayısıyla oluşan bir durum.
    Ayrıca İzmir'de alınabilecek bir yer soran arkadaş için; Tekmar'dan ayın 12 sinde 452 YTL ye Card Finans a vade farksız 12 taksitle aldım. Ayrıca satıcı Kingston 512 MB SD Card ı da 40$ a bırakabileceğini söyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin

A510 alma taraftariyim ama bu fiyata daha iyi bir makine var mi acaba ?
    Nikon , Fujifilm falan yardim ederseniz sevinirim..

fuji de yok.nikonda 4600 le a510 5600 le a520 yi, karşılaştırabilirsin ama türkçe menü ve manuel ayar farkı var...nikon 4600 ise 4 mp..bi bak istersen..bana sorarsan a510 derim...
  • Selamlar,

Bu video kayitlari makinaya zarar veriyor mu? A5xx de video 3 dk ile sinirli diyoruz, hafiza karti boyutunda istedigimiz kadar klip cekebilir miyiz.. Mesela bi 3 dklik cektik, biter bitmez bi 3 dklik daha cekebiliyor muyuz?
  • benim bildiğim herhangi bir zararı yok..3 dk arayla kart dolana kadar çekebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaoguz

benim bildiğim herhangi bir zararı yok..3 dk arayla kart dolana kadar çekebilirsin..

Ok o zaman, bu da guselmis, fazla kullanildigindan degilde, arada lazim olabilir,
  • bEYLER bu A520 nin Amerika satış fiyatını bilen var mı??Bi de amerikadan alınanlarda da türkce menü var mı
  • amazon.com a göre a520 nin amerika fiyatı 239.88 dolar a510 fiyatı 177.88 dolar 17 si itibariyle.. özellikle canon türkiyede cok pahallı. ama eşdeğeri olan nikonlardan üstün bence tabi buna neden olan tam manuel özelliği. piller sorun kesinlikle 2500 ma lık gp piller ve gerçekten tam kapasite şarj eden bir alet şart.
    birde şöyle düşünmek lazım verilen para amerikaya göre pahallı ama türkiyedeki 400 - 500 ytl lik aralıktaki en mantıklı seçenek.
  • int.order yoluyla abd'den a510...şu an 317 ytl..a520 553 ytl herşey dahil geliş fiyatı..bende abd den aldım..mart ayında kampanya vardı ve a 510.. 250 ytl ye geliyordu...türkçe menü var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 17 Mayıs 2005, 9:45:36 >
  • @aaoguz

amerika'dan nasıl getiriliyor acaba? a510 için amazon.com'dan sipariş vermeye çalıştım ama ülkemize gönderilmediğini yazdılar.
  • izmirde 520 ye şurgun da 550 ytl, tekmar da 580 ytl (nakit pazarlık) diyolar daha ucuza bir yer bileniniz varmı
  • ben a520 yi peşin 520 ytl ye aldım . Yalovadan .Bence canon un izmir bayilerine bu fiyatı teklif et . a510 lar için malezya malı diyorlar .. japon malını tercih etmenizi öneririm. a510 da a520 de aynı büyüklükte ccd sensör kullanıyor. belkide a510 almak daha mantıklıca. ama ben a520 aldım bakarsın buyuk bir foto bastırmak isterim 4mp de cok büyük değil ama ideal sayılır. size yalovadan bir gece fotografı

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI...

•  CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI...
  • valla ben A520 almayı düşünüyorum
    510 dan hiç farkı yok sayılır ama işte o kahrolası MP olayı sanki büyüğünü alınca başımız göğe erecek
    işte sırf bu yüzden 510 alıp aklım 520 de kalcağına içimi rahatlatıp 520 ye enayice fazladan (büyük baskı alacağımı hiç sanmıyorum) 100 ytl verecem
    bunların fiyatları ne zaman düşer acep bilgisi olan varmı (bu kadar tutulduğuna göre artmazsa iyi ya)
    yaaa hakketten ben enayiyim galiba!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 18 Mayıs 2005, 2:58:47 >
  • Ya aynı soru işareti bende de var-a510 mu yoksa 520 mi,hiç fark yok ama bened a520 almaya yakınım.Sanırım bu psikoljik ve canon da bunu iyi kullandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oesophagus

@aaoguz

amerika'dan nasıl getiriliyor acaba? a510 için amazon.com'dan sipariş vermeye çalıştım ama ülkemize gönderilmediğini yazdılar.

doğrudan amazonun sitesine girersen alamazsın.. bu siteden gireceksin amazona ya da diğer mağazalara...http://www.international-orders.com/ amerikadan güvenli ve hesaplı alışveriş topic de ayrıntılar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 19 Mayıs 2005, 9:55:44 >
  • bence A510 alın.
    çünkü aynı CCD büyüklüğüne sahipler... Sadece aynı büyüklükteki bi CCD den 800 Kpixel büyük foto elde etmek için o kadar vermeye değmez bence...

A520'ninki;
    CCD Type
    4.0 Megapixel, 1/2.5 inch type Charge Coupled Device (CCD)
    Total Pixels Approx. 4.2 Megapixels
    Effective Pixels Approx. 4.0 Megapixels

A510'unki;
    CCD Type
    3.2 Megapixel, 1/2.5 inch type Charge Coupled Device (CCD)
    Total Pixels Approx. 3.3 Megapixels
    Effective Pixels Approx. 3.2 Megapixels
  • ya arkadaslar bı sorum olacak bende bir a510 kullanıcısıyım ama gece fotolarında sorun yasıyorum gece modunda bulanık cıkıyor diger bir modda var scr hızlı gece cekımı bu modda sorun yok
  • sen makıneyı sabıtlemıyor olmayasın sakın.gece fotosu cekerken makıneyısabıtle hatta otomatık cekıme al 10 sn falan .ve perdeyı de sonuna kadar ac.boylece max mıktarda objektıften ısık gırsın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.