arkadaslar lutfen bana yardim edin.. bende Canon PowerShot A520 modeli var, bikac haftadir garip bi sorunla karsilasiyorum. makineyi her actigimda ekrana tarih/saat menusu geliyor ve benden tarihi ve saati ayarlamami istiyor (tabii ikisi de sifirlanmis sekilde). Neyse hadi onu ayarliyorum bi kac foto cekiyorum yine ayni ekran karsimda. Ayni ayar menusu cektiim fotolara bakmak istediimde de gelio. makineyi artik acmaktan sogudum ben, lutfen bu konu hakkinda bilgisi olan bir arkadas yardimci olursa cok sevinirim, simdiden tesekkurler...
yok mu hiç cvp? :(
bende de a540 var. kitapçık da yazıyordu. pil kapağını açınca orda cr1220 yazan bi çıkıntı var onu kaldır. saat pili tipinde pil var onu değiştir. o bitmiştir. o pilin tek amacı saat ve tarih çünkü. aynı bilgisayarın anakartındaki gibi.
Evet arkadaşın dediği gibi, küçük bir pil var o bitmiştir. Saatçilerden aynısını alarak değiştirdiğinde bir problemin kalmaz, aynısı benim başımada geldi.
arkadaslar cok tesekkur ederim, bu forumu seviyorum ben yaa :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme