Herkese selamlar.Birkaç hafta önce hemalhemsat.com dan canon a560 aldım.Öğrenmek istediğim şu bu makina maximum kaç gigabyte lık hafıza kartını destekliyor ve bu desteklediği hafıza kartının cinsi nedir(mmc,sd,sdhc vs)?Adamlar makinanın yanında 16mb lık hafıza kartı vermişler 4 tane fotoğraf alıyo:D görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
benim hediye olarak 1 gblik kart veriyorlarmış yanında ama neresine takacağımı bilmiyorum..
biraz googledan araştırdım sanırım 4gblik kart destekliyor en fazla
dostunm bende a540 var 2 gb'lık sd kart kullanıyorum ve gayette memnunum. a560 da en az 2 gb destekliyor diye biliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: elçibey
Herkese selamlar.Birkaç hafta önce hemalhemsat.com dan canon a560 aldım.Öğrenmek istediğim şu bu makina maximum kaç gigabyte lık hafıza kartını destekliyor ve bu desteklediği hafıza kartının cinsi nedir(mmc,sd,sdhc vs)?Adamlar makinanın yanında 16mb lık hafıza kartı vermişler 4 tane fotoğraf alıyo:D görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
Abi nasıl memnunsun 4 dakikalık çekim tam olark 480 megabyte tutuyo...bu hesapla yaklaşık olarak 4 gb lık kart 33 dk çekim yapar.Yani bi düğün bilmemne olsa bizim kartlar yarıda kalcak valla...
zaten sen kamera değil fotoğraf makinesi alıyorsun
iyi de abi o kadar kaliteli video çekiyoki insan kendini kaydetmeden tutamıyo:Dses ve görüntü tam anlamıyla muhteşem.Saniyede 30 kere çekiyo videoda...en az 8gb lık kart istiyorum ben ya destekliyodur inşallah:)
yalnız geçen gün karşıma bir yazı cıkmıştı...
fotogaf makinelerinin niye bozuldugunu anlatan....onu okuyunca video cekme işini bu iş için üretilen kameralara bırakmaya karar verdim..
sahsen seçimimde video özelliğine hiç dikkat etmedim..umarım o özellik yüzünden fazla para vermemişimdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme