Şimdi Ara

CANON A580 - A590

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon Powershot A 580 İLE A 590 arasında kararsız kaldım.

A 590 üzerinde düşünmemin sebebi resmi olmayan bir firmware olan CHDK Wiki
    tarafından desteklenen makinalar arasında olması.

Bu firmware orijinal firmware'i bozmadan hafıza kartında saklanabiliyormuş.
    RAW desteği, alan derinliği hesaplaması, bracketing gibi orijinal firmwarede olmayan destekleri sağlıyor..

Ayrıca bildiğim kadarıyla A 590 da görüntü sabitleme de var.

İkisi arasında çok fazla fiyat farkı yok.. Sizce hangisini tercih etmeliyim...

Teşekürler..

• A590 al artı olarak manuel ayarları da var. Ben CHDK yükledim kullanıyorum güzel özellikler eklendi.
  • a590 ın diğerine göre artısı daha fazla hocam bencede a590 al.. makina neredeyse özellik olarak a570 in aynısı zaten. a580 bu ikisine göre daha zayıf..
  • eğer A580 Almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin direkman A590 serisini alınız derim..
    a580 bunların ortasında kalıyor ve iyi bir seri değildir ya 570 IS-590IS alabilirsiniz ama sizin dedikleriniz doğrultusunda A590IS diyorum
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Kararımı verdim A 590 alacağım.

Makinayı Ankara'dan almayı düşünüyorum. Ama Ankara'yı çok fazla bildiğim söylenemez.
    Tavsiye edeceğiniz güvenilir teknomarket yada fotomarket var mı..
  • Armada'nın orda Vatan Computer, biraz ilerde Mavi bilgisayar var. Elektroworld ve mediamarkt'lara da bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyutucu

A590 al artı olarak manuel ayarları da var. Ben CHDK yükledim kullanıyorum güzel özellikler eklendi.

chdk yükledin bu yazılım hakkında bana biraz bilgi verirmisin nedir ne gibi kolaylıklar sağlıyor yardımın için şimdiden teşekkür ederim

centurion bende a 590 önerenlerdenim almışken onu al a 580 de fena makğine sayılmaz hayırlı olsun iyi günlerde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruffryders8 -- 7 Nisan 2009; 20:11:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.