Bildirim
Canon A610 Fotoğraflara Tarih Nasıl Eklenir?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
photoshop veya en basitinden paint gibi fotoğraf işleme yazılımlarıyla tarih atabilirsin -
Yasir Merhaba,
Yardım için teşekkür ederim. Photoshop bende yok. İndirebileceğim güvenli bir site biliyormusun? -
Rica ederim, programın tryout versiyonunu aşağıdaki linkden indirebilirsin
http://www.tamindir.com/program/4510/Adobe_Photoshop_9_CS2.htm
(**** olan yerlere bitişik olarak t a m i n d i r yazacaksın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasir -- 19 Şubat 2006 0:19:01 > -
arslan34
Resimlere yazı ekleme için Canon ile birlikte gelen zoomBrowser Ex programında istediğiniz özellik var. Herhangi bir resmi seçtikten sonra sol menüden edit-edit image-insert text işaretleyip fnish butonuna tıklayın resmin yazı yazmak istediğiniz yerine tıklayın ve sağdaki alana tarih veya istediğiniz yazıyı yazın save as ile kaydedin veya sadece tarih istiyorsanız import date time tuşunu kullanın. Sanırım başka bir programa ihtiyacınız olmayacak. -
quote:
Orjinalden alıntı: zottegem
arslan34
Resimlere yazı ekleme için Canon ile birlikte gelen zoomBrowser Ex programında istediğiniz özellik var. Herhangi bir resmi seçtikten sonra sol menüden edit-edit image-insert text işaretleyip fnish butonuna tıklayın resmin yazı yazmak istediğiniz yerine tıklayın ve sağdaki alana tarih veya istediğiniz yazıyı yazın save as ile kaydedin veya sadece tarih istiyorsanız import date time tuşunu kullanın. Sanırım başka bir programa ihtiyacınız olmayacak.
arkadaşın söylediği yöntem daha pratik -
Zottegem,
Gerçekten çok teşekkür ederim. Süpersin. Her fotoğrafa tarih atmıyorum. fakat bazı anılar vardı tarih mutlaka olmalıydı. Sağol. -
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. O programı biraz inceleyin bir sürü güzel özelliği var. Esen kalın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X