Şimdi Ara

Canon A610 Fotoğraflara Tarih Nasıl Eklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon A610'da sadece kartpostal modunda fotoğraflara tarih atılabiliyor. Kartpostal modu dışında çekilen fotoğraflara tarih atabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgisayarda yapılabildiğini duydum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.Yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

• photoshop veya en basitinden paint gibi fotoğraf işleme yazılımlarıyla tarih atabilirsin
  • Yasir Merhaba,
    Yardım için teşekkür ederim. Photoshop bende yok. İndirebileceğim güvenli bir site biliyormusun?
  • Rica ederim, programın tryout versiyonunu aşağıdaki linkden indirebilirsin
    http://www.tamindir.com/program/4510/Adobe_Photoshop_9_CS2.htm

(**** olan yerlere bitişik olarak t a m i n d i r yazacaksın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasir -- 19 Şubat 2006 0:19:01 >
  • arslan34

Resimlere yazı ekleme için Canon ile birlikte gelen zoomBrowser Ex programında istediğiniz özellik var. Herhangi bir resmi seçtikten sonra sol menüden edit-edit image-insert text işaretleyip fnish butonuna tıklayın resmin yazı yazmak istediğiniz yerine tıklayın ve sağdaki alana tarih veya istediğiniz yazıyı yazın save as ile kaydedin veya sadece tarih istiyorsanız import date time tuşunu kullanın. Sanırım başka bir programa ihtiyacınız olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zottegem

arslan34

Resimlere yazı ekleme için Canon ile birlikte gelen zoomBrowser Ex programında istediğiniz özellik var. Herhangi bir resmi seçtikten sonra sol menüden edit-edit image-insert text işaretleyip fnish butonuna tıklayın resmin yazı yazmak istediğiniz yerine tıklayın ve sağdaki alana tarih veya istediğiniz yazıyı yazın save as ile kaydedin veya sadece tarih istiyorsanız import date time tuşunu kullanın. Sanırım başka bir programa ihtiyacınız olmayacak.

arkadaşın söylediği yöntem daha pratik
  • Zottegem,
    Gerçekten çok teşekkür ederim. Süpersin. Her fotoğrafa tarih atmıyorum. fakat bazı anılar vardı tarih mutlaka olmalıydı. Sağol.
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. O programı biraz inceleyin bir sürü güzel özelliği var. Esen kalın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.