arkadaşlar hepinize merhaba ben yeni canon A610 aldım bu makina için hangi hafıza kartını almalıyım normal hafıza kartımı alsam iyi olur yoksa ultra'mı alsam iyi olur ayrıca hızlı olan kartları hızlı makinalar için öneriyorlar canon A610'da hızlı bir makinamıdır kart markasıda verin lütfen
Ben de aynı makineden aldım kingston 512 MB kartla kullanıyorum video kaydı dahil herhangi bir problemle karşılaşmadım gayet hızlı yazıyor tavsiye ederim.
forumdan anladıgım kadarılya genelde 512 sd kinstone tercih ediliyor...makinen hayırlı olsun...
arkadaşlar cevaplarınıza teşekkür ederim ama canon A610'a hızlı bi kart alsam makina onun hızına ayak uydurabilirmi makina kart gibi hızlımıdır
kingston 512 kullanıyorum problem yok, ultra karta fazla para harcayıp israf etme
STORMAX 1GB SECURE DIGITAL CARD var bende canavar gibi çalışıyor Hafızada yer kaldı mı kalmadı mı diye derdin yok,al geç arkadaşım rahat edersin. 90ytl ye almıştım 2 ay önce,tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme