Arkadaşlar bir yerde okumuştum CANON A75 ve A80 lerdeki vidoe çekim süresi 30sn. den uzun olmuyordu en iyi kalitede fakat okuduğum yazıda bir ayar ile CF kart yeterli ise kart limitlerince süresiz video kaydı yapmak mümkünmüş. 15dk kesintisis kayıt gibi, Bu ayarın nasıl yapıldığını bilen varmı acaba...
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler Saygılar,
video kayıt süresini arttırmak için firmware update lazım.
update et..
update et.....sonra bana müşteri ol
quote:
Orjinalden alıntı: burkay
haklı olabilir. ben firmware update yapıp da video süresini uzatan birine rastlamadım bo yüzden başlarına ne geldi bilmiyorum. en iyisi makineyi almadan önce bütün ayrıntılarını arşatırmak bunlardan biri de video kayıt süresi.
burkay +1 espri süper
quote:
Orjinalden alıntı: ohara
quote:
Orjinalden alıntı: burkay
haklı olabilir. ben firmware update yapıp da video süresini uzatan birine rastlamadım bo yüzden başlarına ne geldi bilmiyorum. en iyisi makineyi almadan önce bütün ayrıntılarını arşatırmak bunlardan biri de video kayıt süresi.
Bu makineyi alırken zaten çok araştırdım ve cihazın tüm özelliklerinden de çok memnunum video kayıt süresi zaten çekim özelliklerine bakılacak olursa yeterli sayılır zira kayıt esnasında zoom ve ışık ayarı ile oynayamadığımızdan bu süre zaten yeterli. Ben bir inkan olurda bunu arttıra bilirsem makinayı başka bir amaç içinde kullanmayı hedefliyordum. saygılar
320x240 yani vcd standardında 3 dakika kayıt yapıyor canonlar yeterli bence 30sn ise 640x480 kayıt .. bu süreleri arttırmak firmware ile imkansız değil ama çok riskli bence hiç denemeyin... Aslında bana sorarsanız firmware bile artırmaz diyecem ama dilim varmıyor...
bende A80 alacaktım vatan pc de 3 dk . dedi görevli bana
en düşük kalıitededir o süre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme