Şimdi Ara

canon A85

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar elimde canon A85 digital fotograf mak. var.Makine her yönü ile cok güzel fakat video kaydını 3 dak. ile sınırlandırmışlar bunu aşmanın bir yolu yok mu? yardımlarınızı bekliyorum.

• bende de a85 var üç dakikalık bir çekim yapmadığım için daha aşamadım zaten elimdeki bellek kartıyla da toplam 5 dk kayıt yapılabiliyor, bu üç dakika toplam 3 dakika değildir tahminimce 3 dakikalık aralıklarla kayıtta pek sıkıntı çıkarmayacaktır. Farklı bir konuya yönelinde madem bellek kartı yeterli o zaman yeni bir kayıt yapmaya başlarsın ve bilgisayarda birleştirirsin,
  • mümkün değil.
  • arkadaşlar A 85 yada A 510 alıcam
    ne dersiniz A 85 mi A 510 mu alsam:(
  • a85 ,a510 yada a520 ye göre çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

arkadaşlar A 85 yada A 510 alıcam

aşagıdaki link karar vermende yardımcı olabilir

L İ N K !
  • quote:

arkadaşlar A 85 yada A 510 alıcam

ramroat kesinlikle a510 almayın diyordun heralde ikna oldun vazgeçtin bu fikrinden şimdiden hayırlı olsun.
  • arkadaslar bazıları bunun yazılımsal oldugunu söylüyor yazılımsal ise 3 dak. sınırıla bilir herhalde bilenvarsa lütfen.birde bunun bir numarası varmıs bunu nasıl ögrene biliriz
  • ramroatın dediği gibi a510 daha iyi bir seçenek tabi kullanıcının istediği özelliğe göre değişir.
  • bu sitede ki gece ve iso çekimlerine göre A 520 almayın demiştim
    yani A 520 ye göre A 85 çok daha iyi
    ama neredeyse A 510 A 85 seviyesinde
    A 85 1 mp fark ve lcdsi çok iyi
    A 510 u daha kullanmadım lcd sine bişi diyemicem ama daha kötüymüş A 85 göre
  • abi lcd yi ne yapacaksın ki.sonuçta çektiği fotoya bakacaksın.bence o kadarda önemli değil.ayrıca ne kadar lcd o kadar pil harcamaktır.
  • quote:

bu sitede ki gece ve iso çekimlerine göre A 520 almayın demiştim
    yani A 520 ye göre A 85 çok daha iyi
    ama neredeyse A 510 A 85 seviyesinde
    A 85 1 mp fark ve lcdsi çok iyi
    A 510 u daha kullanmadım lcd sine bişi diyemicem ama daha kötüymüş A 85 göre

Lcd de çok fark yok bence

A510-->115000 pixel
    A85--->118000 pixel A510 3000 pixel daha az...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maz23

arkadaslar bazıları bunun yazılımsal oldugunu söylüyor yazılımsal ise 3 dak. sınırıla bilir herhalde bilenvarsa lütfen.birde bunun bir numarası varmıs bunu nasıl ögrene biliriz

Eger yazılımla duzelıyorsa, boyle bısı yapma derim. Cunku bıldıgım kadarıyla ıllegal yazılım kullanırsan garantı dısı kalabılır makına.
  • frimware update ile 3 dk olayına sünger çekebilirsiniz ama uygun firmware ile tabi fakat makine olduğu gibi garanti dışı kalır başka yerinde alakasız bi arıza olsa bile yapmazlar
  • abi valla benim nokiada 10 sn sessiz yapıyordu.yeni versiyonla sesli yapmaya başladı.programla sınırsız ve sesli yapmaya başladı.
    bir öneri:ingilizcen varsa canonun asıl yerine(erkayalara değil onlar yazılımın "ya" sından anlamazlar sanırım)bi mail at hatta örneklerini bize ver bizde atalım orjinal yazılımını çıkartsınlar.arz talep meselesi olur.hatta 640*480 video çekme olayı yazılımsal ise o bile yüklenir ve artık 1.3 mp ile filan video çekeriz :) tabi 1-2 gblik kartla :)
    dediğim gibi yaz maili dağıt bizde gönderelim.
    gerçi firmaların ticari taktiğidir bu bir şeyi koyar diğerini koymaz...............yani bizleri.............
  • Şimdi Dostlar Canon A 85
    32 MB karta kesintisiz kaç dk video kayıt ediyor?
    3 dk kesintisiz mi?
    Yoksa 30 sn lik 6 ad video mu?
    Bugün Bir arkadaşıma alacağız bu bilgi acil lazım,
    Kesintisiz 3 dk ise alacağız?
    teşekkürler
  • 32 MB'lik kart 320x240'da 3 dk'lık kayıt almaz. Eğer daha fazla kapasteli akrt alacaksanız 320x240'ta sürekli 3dk'lık video kaydı yapabilirsiniz. (bende A75 var ve 3dk'lık bir video yaklaşık 50MB civarında tutuyo)

quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Şimdi Dostlar Canon A 85
    32 MB karta kesintisiz kaç dk video kayıt ediyor?
    3 dk kesintisiz mi?
    Yoksa 30 sn lik 6 ad video mu?
    Bugün Bir arkadaşıma alacağız bu bilgi acil lazım,
    Kesintisiz 3 dk ise alacağız?
    teşekkürler
  • Ya farketmez
    Hafıza nın yeterli olduğunu varsayarsak kesintisiz çekim süresi hafıza boyutu kadar mı?
    Yoksa 3 er dk mı, yoksa 30 ar sn mi?
    Onu öğrenmem lazım
    640 x 480 de 512 mb kart alırsa kaç dk video çeker?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Ya farketmez
    Hafıza nın yeterli olduğunu varsayarsak kesintisiz çekim süresi hafıza boyutu kadar mı?
    Yoksa 3 er dk mı, yoksa 30 ar sn mi?
    Onu öğrenmem lazım
    640 x 480 de 512 mb kart alırsa kaç dk video çeker?

hafıza yeterli olduğunda

640*480--->30 saniye

320*240--->3 dakika

bende 512mb hafıza var makine 640*480 için 30 ar saniyelik toplam 690dakika kayıt yapılabilir yazıyor. 320*240 ve 160*120 de 999 dakika kayıt yapılabilir yazıyor tabiki 3 er dakikalık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.