selam arkadaslar elimde canon A85 digital fotograf mak. var.Makine her yönü ile cok güzel fakat video kaydını 3 dak. ile sınırlandırmışlar bunu aşmanın bir yolu yok mu? yardımlarınızı bekliyorum.
bende de a85 var üç dakikalık bir çekim yapmadığım için daha aşamadım zaten elimdeki bellek kartıyla da toplam 5 dk kayıt yapılabiliyor, bu üç dakika toplam 3 dakika değildir tahminimce 3 dakikalık aralıklarla kayıtta pek sıkıntı çıkarmayacaktır. Farklı bir konuya yönelinde madem bellek kartı yeterli o zaman yeni bir kayıt yapmaya başlarsın ve bilgisayarda birleştirirsin,
mümkün değil.
arkadaşlar A 85 yada A 510 alıcam ne dersiniz A 85 mi A 510 mu alsam:(
a85 ,a510 yada a520 ye göre çok daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: ramroat
ramroat kesinlikle a510 almayın diyordun heralde ikna oldun vazgeçtin bu fikrinden şimdiden hayırlı olsun.
arkadaslar bazıları bunun yazılımsal oldugunu söylüyor yazılımsal ise 3 dak. sınırıla bilir herhalde bilenvarsa lütfen.birde bunun bir numarası varmıs bunu nasıl ögrene biliriz
ramroatın dediği gibi a510 daha iyi bir seçenek tabi kullanıcının istediği özelliğe göre değişir.
bu sitede ki gece ve iso çekimlerine göre A 520 almayın demiştim yani A 520 ye göre A 85 çok daha iyi ama neredeyse A 510 A 85 seviyesinde A 85 1 mp fark ve lcdsi çok iyi A 510 u daha kullanmadım lcd sine bişi diyemicem ama daha kötüymüş A 85 göre
abi lcd yi ne yapacaksın ki.sonuçta çektiği fotoya bakacaksın.bence o kadarda önemli değil.ayrıca ne kadar lcd o kadar pil harcamaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: ramroat
bu sitede ki gece ve iso çekimlerine göre A 520 almayın demiştim yani A 520 ye göre A 85 çok daha iyi ama neredeyse A 510 A 85 seviyesinde A 85 1 mp fark ve lcdsi çok iyi A 510 u daha kullanmadım lcd sine bişi diyemicem ama daha kötüymüş A 85 göre
Lcd de çok fark yok bence
A510-->115000 pixel A85--->118000 pixel A510 3000 pixel daha az...
quote:
Orjinalden alıntı: maz23
arkadaslar bazıları bunun yazılımsal oldugunu söylüyor yazılımsal ise 3 dak. sınırıla bilir herhalde bilenvarsa lütfen.birde bunun bir numarası varmıs bunu nasıl ögrene biliriz
Eger yazılımla duzelıyorsa, boyle bısı yapma derim. Cunku bıldıgım kadarıyla ıllegal yazılım kullanırsan garantı dısı kalabılır makına.
frimware update ile 3 dk olayına sünger çekebilirsiniz ama uygun firmware ile tabi fakat makine olduğu gibi garanti dışı kalır başka yerinde alakasız bi arıza olsa bile yapmazlar
abi valla benim nokiada 10 sn sessiz yapıyordu.yeni versiyonla sesli yapmaya başladı.programla sınırsız ve sesli yapmaya başladı. bir öneri:ingilizcen varsa canonun asıl yerine(erkayalara değil onlar yazılımın "ya" sından anlamazlar sanırım)bi mail at hatta örneklerini bize ver bizde atalım orjinal yazılımını çıkartsınlar.arz talep meselesi olur.hatta 640*480 video çekme olayı yazılımsal ise o bile yüklenir ve artık 1.3 mp ile filan video çekeriz :) tabi 1-2 gblik kartla :) dediğim gibi yaz maili dağıt bizde gönderelim. gerçi firmaların ticari taktiğidir bu bir şeyi koyar diğerini koymaz...............yani bizleri.............
Şimdi Dostlar Canon A 85 32 MB karta kesintisiz kaç dk video kayıt ediyor? 3 dk kesintisiz mi? Yoksa 30 sn lik 6 ad video mu? Bugün Bir arkadaşıma alacağız bu bilgi acil lazım, Kesintisiz 3 dk ise alacağız? teşekkürler
32 MB'lik kart 320x240'da 3 dk'lık kayıt almaz. Eğer daha fazla kapasteli akrt alacaksanız 320x240'ta sürekli 3dk'lık video kaydı yapabilirsiniz. (bende A75 var ve 3dk'lık bir video yaklaşık 50MB civarında tutuyo)
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
Şimdi Dostlar Canon A 85 32 MB karta kesintisiz kaç dk video kayıt ediyor? 3 dk kesintisiz mi? Yoksa 30 sn lik 6 ad video mu? Bugün Bir arkadaşıma alacağız bu bilgi acil lazım, Kesintisiz 3 dk ise alacağız? teşekkürler
Ya farketmez Hafıza nın yeterli olduğunu varsayarsak kesintisiz çekim süresi hafıza boyutu kadar mı? Yoksa 3 er dk mı, yoksa 30 ar sn mi? Onu öğrenmem lazım 640 x 480 de 512 mb kart alırsa kaç dk video çeker?
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
Ya farketmez Hafıza nın yeterli olduğunu varsayarsak kesintisiz çekim süresi hafıza boyutu kadar mı? Yoksa 3 er dk mı, yoksa 30 ar sn mi? Onu öğrenmem lazım 640 x 480 de 512 mb kart alırsa kaç dk video çeker?
hafıza yeterli olduğunda
640*480--->30 saniye
320*240--->3 dakika
bende 512mb hafıza var makine 640*480 için 30 ar saniyelik toplam 690dakika kayıt yapılabilir yazıyor. 320*240 ve 160*120 de 999 dakika kayıt yapılabilir yazıyor tabiki 3 er dakikalık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme