Şimdi Ara

Canon CHDK ANLIYAN BIRILERI YARDIMINIZA IHIYACIM VAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamin aleykum abilerim kardeslerim bundan 1 ay once canon powershot sx 510 hs 2.el bir cihaz aldım. Alma sebeplerim bunlardan ötürü aile arkadaş fotograflari + zoom olayi cok iyi olmasindan ay cekimleri ve olayin en onemlilerinden biri UZUN POZLAMA mersinde yasiyorum akdeniz bölgesinde yaylalik alanlara gidiyorum deniz şelale fotograflari cekmek istiyorum bu cekimlerde ise uzun pozlama yapmak istiyorum standart pozlama süresi 15 saniye oldugu için yeterli olmuyor

GELELIM CHDK YA

CHDK ile pozlama suresini yarim saat gibi surelere cikarabiliyormusuz forumdan bir abimiz kardesimizin konusunda okudum o arkadasinda konusuna yorum yaptim ama ne zaman doner bilmiyorum bilen birileri vardir diye dusunerekten konu açma geregi duydum yanlisim olduysa herkesten özür dilerim benim sıkıntım sorunum bu lutfen CHDK DAN ANLIYAN VARSA YARDIMCI OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERIM İLGİNİZE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 saniye neyine yetmiyor, şelale çekimleri kaç saniye enstantane ile çekiliyor sanıyorsun.

Canon CHDK ANLIYAN BIRILERI YARDIMINIZA IHIYACIM VAR..

gündüz vakti olduğu için diyaframı iyice kıstım çekim bilgileri (tripod kullanılmıştır)

NIKON CORPORATION NIKON D7200
    ƒ/32
    1/6
    52 mm
    ISO400
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.