Başlıkta belirtmiş olduğum yazıcılardan kullanmış olan var mı aranızda? Ya da bunlara benzer yazıcı önerisinde bulunabilir misiniz?
Yorumlarınızı bekliyorum. Çağlar
Merhabalar,
Tam olarak ihtiyacınız nedir acaba? Amacınız kaliteli fotoğraf basmak ise daha makul fiyata bir çok alternatif sunabiliriz.
Saygılar Kartus.Web.TR
quote:
Amacınız kaliteli fotoğraf basmak ise daha makul fiyata bir çok alternatif sunabiliriz.
Amacım elimdeki binlerce fotoğraf arasından istediklerimi seçip kaliteli bir baskı ile basmak ve albüm oluşturmak. Alternatifleri bekliyorum.
Halihazırda brother 4 renk baskı yapmasına karşın bir çok yazıcı modeline göre kaliteli avantajlar sunuyor. (sitemizdeki kampanya peketlerinden ihtiyacınıza uygun olan modeli belirleyebilirsiniz.)
Renk seçeneği daha fazla olan bir yazıcı isterseniz Epson'un 6 renkli modellerini düşünebilirsiniz. Epson P50 yazıcı çok fonksiyonlu değildir ancak fotoğraf basmak için kullanılabilecek çok kaliteli bir yazıcı. Bunun yanı sıra PX serileri de tercih edilebilir. (sitemizde ekli değli ama t0801-t0806 model kartuşları kullanan epson 820wd yazıcısı bir çok özelliği ile pahalı olmasına karşın çok başarılı bir yazıcı dilerseniz bu yazıcıyı herhangi bir yerden temin edip sitemizden de kartuş ve mürekkepleri satın alabilirsiniz.)
Saygılar Kartus.Web.TR
quote:
Orijinalden alıntı: hyperbiker
quote:
Amacınız kaliteli fotoğraf basmak ise daha makul fiyata bir çok alternatif sunabiliriz.
Amacım elimdeki binlerce fotoğraf arasından istediklerimi seçip kaliteli bir baskı ile basmak ve albüm oluşturmak. Alternatifleri bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme