Bildirim
CANON'dan yeni modeller
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
umarım bu yeni modeller eskilerin özellikle 350D nin fiyatını düşürür... -
quote:
Orjinalden alıntı: zerachi
umarım bu yeni modeller eskilerin özellikle 350D nin fiyatını düşürür...
valla yaw.. amerikada millet bizim kazandığımızın 6 katını kazanıyor, ama orada canon ,burdakinden 2 kat düşük.. satınalma paritesi 12 kat fazla.. oha yani.. -
quote:
Orjinalden alıntı: codderial
quote:
Orjinalden alıntı: zerachi
umarım bu yeni modeller eskilerin özellikle 350D nin fiyatını düşürür...
valla yaw.. amerikada millet bizim kazandığımızın 6 katını kazanıyor, ama orada canon ,burdakinden 2 kat düşük.. satınalma paritesi 12 kat fazla.. oha yani..
harbiden öyle... az önce amerikada, burda yaptıgım işin karşılıgı maaşı okuyup şok oldum ... neredeyse 6 katı ... makinada yarı fiyatına olunca ... offf bea.... her eve bi rebel xt olurmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 25 Ağustos 2006; 11:07:08 > -
umarım bunların fiyatları ucuzdur rekabet yaratır ve sony w sersi ve canon a serisi ucuzlar -
paylaşım için sağol kardeş, resimleri aldığın yerde teknik özellikler falan yazıyormuydu? link versen daha iyi olur... -
Dostum zaten yukarıda model isimlerinde link war -
kusura bakma kardeş, sabahleyin baktığımda yazılarda link ışığı yanmıyordu galiba benim bilgisayarda bir sorun var int. explorerda kitlenip duruyor şimdi linklere girebiliyorum, tekrar sağol
quote:
Orjinalden alıntı: trancedjmix
Dostum zaten yukarıda model isimlerinde link war
-
A710is Canavar gibi ya -
güzel paylaşım teşekkürler -
A710 bugatti veyron gibi duruyo -
Arkadaşlar yine Canon boyutu küçük bir makine piyasaya çıkardı. Ben bu makinenin EOS 350D gibi eli kavraması zor bir gövdeye sahip olduğunu düşünüyorum. Benca EOS 350D den bir artı tarafı yok. Dediğim gibi keşke boyutu biraz daha büyük olsaydı!!! -
Bu makinelerin fiyatları belli mi? -
400D zayıf olmuş önemli bir yenilik yok... 610/620 630/640 değişimi de az yenilikle olması ve bu kadar çabuk olması sırf satış stratejisi... "En son model" takıntısını kullanıyorlar... -
a 640 iştahımı kabarttı -
CANON EOS 400D nin fiyatı yurt dışında $799 muş burda ne kadar olur bilenmez....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X