Şimdi Ara

canon e414 bitmeyen kartuş mürekkep inkjet nasıl alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bir yazıcı aldım canon e414 bitmeyen kartuş sistemli kullandım 5 aydır. bana N11 den satın aldım fakat ordaki satıcıyla görüştüğümde bayilikten atıldığını inkjet.com.tr den satın alıp yollandığını söyledi inkjet siteside sadece bayilere satış yapıyormuş şimdi ben nasıl mürekkep alabilirim ? diğer marka mürekkepleri kullanırsam ya sorun yaşarsam ne olacak ?
    inkjet marka mürekkebin satıldığı farklı bir yer varmı ?

• Merhaba benim görüşüm hiç dert etme normal bir siteden mürekkep al geç. Sana tavsiyem bursa bitmeyen kartuş tan photoink mürekkep. Ben yıllardır kullanıyorum.Sorun yaşamadım. Sadece haftada 1 en az 1 çıktı almaya dikkat et. Kafada mürekkep kuruması yapmasın.Gerisi teferruat. Saygılarımla...
  • biribenibitirsin.com dan alabilirsiniz ben alış veriş yapıyorum bayağı iyi ve hizlilar. Sorulara hemen cevap veriyorlar. Ben memnunum. Siyah mürekkep almıştım guz el çıktılar veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolsunlar www.inkjet.com.tr den inkjet mürekkep aldım çok ilgilendiler mağdur olmamdan dolayı hediye bile yolladılar. memnunum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayse3434 -- 14 Kasım 2017; 16:26:30 >
  • hocam hangi saticidan aldiniz acaba, bilgi verebilir misiniz? ben de almak istiyorum.

• İnkjet mürekkeplerin kalitesi hakkında bilgi verecek var mı ? Özellikle fotoğraf baskılarında belli bir zamandan sonra renklerde uçma solma gibi durumlar oluyor mu ?

• n11 de satıcılar mevcut veya kendi sitelerinde canlı destek ile görüşürseniz yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Bizde inkjet e geçtik ve kalitesinden memnunuz gayet güzel fotoğrafçılara da veriyoruz sorun veya sıkıntı olmuyor gayet güzel baskı veriyor
    https://www.youtube.com/watch?v=-qf6wC3eflk&t=360s
    bu video da kalitesi mevcut zaten üstad çekmiş
  • Videoyu görmüştüm ama yeni yazıcı olduğunu kendi belirtiyor doğal olarak kartuşların da sıfır olduğunu anlıyoruz, ilk baskıyı da kartuşların içindeki hiç kullanılmamış orijinal mürekkeple alıyor. Gerçeği yansıtmayan bir video olmuş. Yine de teşekkürler.

• https://www.youtube.com/watch?v=AjpqTYU8Usk

buyrun g4400 baskısı yenidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.