Bildirim
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Canon 70-300 değil 75-300 dür sizin dediğiniz.
Bu durumda kesinlikle 55-250 IS II ederim. Tele lenslerde IS olmazsa olmaz, kaldıki 55-250 optik kalite, keskinlik ve renk anlamında da çok başarılı bir lenstir. -
Kesinlikle üstteki hocamın dediği gibi, 55-250 IS almalısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55 250 is lenslerin sifirlari ne kadardir ? Internete baktim 400 den basliyor ama fiyatlar neye gore degisiyor anlamadim. 2. Ele de guvenemiyorum bir turlu
Sizinde dediğiniz gibi 55-250 ıs 2 aldım gelince deneyimimi paylaşacağım.Çok teşekkür ederim cevap yazanlardan. -
2. el görmeden almamak lazım. Elden teslim deneyebileceğiniz bir satış olsa düşünülebilirdi. Ben uğurböceği logolu siteden aldım parosoley + filtre dahil 4-3-0 lira ya -
quote:
Orijinalden alıntı: thetuco
2. el görmeden almamak lazım. Elden teslim deneyebileceğiniz bir satış olsa düşünülebilirdi. Ben uğurböceği logolu siteden aldım parosoley + filtre dahil 4-3-0 lira ya
Urun durumu ve kullanim kalitesi acisindan bilgi verirseniz sevinirim bende almayi dusunuyorum cunku. Tesekkurler simdiden
Ürün elime yarın geçecek. Kullandıkça burdan paylaşırım. -
Dostum senin dediğin yer n11 oradan bende 55-250 ıs2 almıştım 5 ay önce felan hicbir sıkıntı çıkmadı.Üstünde titreşim önleyici felan var ve fotoğraf kalitesinde mükemmel
ürün sağlam şekilde elime geçti. Ay resmi çekmeye çalıştım sonuç iyi zum yeterli. 55 mm den başlaması dolayısı ile geniş açı beklemiyoruz. iyi bir zoom lens
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X