Şimdi Ara

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II ile Canon 70-300 lens arasında kaldım arkadaşlar fiyatları aşağı yukarı aynı 55-250 75 tl fazla. 55-250 nin stabilizeri var IS lens olduğu için.Yüksek zoom da titreme daha az. Kullananlar varsa özellikle tavsiye bekliyorum

• Canon 70-300 değil 75-300 dür sizin dediğiniz.
    Bu durumda kesinlikle 55-250 IS II ederim. Tele lenslerde IS olmazsa olmaz, kaldıki 55-250 optik kalite, keskinlik ve renk anlamında da çok başarılı bir lenstir.
  • Kesinlikle üstteki hocamın dediği gibi, 55-250 IS almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 250 is lenslerin sifirlari ne kadardir ? Internete baktim 400 den basliyor ama fiyatlar neye gore degisiyor anlamadim. 2. Ele de guvenemiyorum bir turlu

• Sizinde dediğiniz gibi 55-250 ıs 2 aldım gelince deneyimimi paylaşacağım.Çok teşekkür ederim cevap yazanlardan.
  • 2. el görmeden almamak lazım. Elden teslim deneyebileceğiniz bir satış olsa düşünülebilirdi. Ben uğurböceği logolu siteden aldım parosoley + filtre dahil 4-3-0 lira ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetuco

2. el görmeden almamak lazım. Elden teslim deneyebileceğiniz bir satış olsa düşünülebilirdi. Ben uğurböceği logolu siteden aldım parosoley + filtre dahil 4-3-0 lira ya

Urun durumu ve kullanim kalitesi acisindan bilgi verirseniz sevinirim bende almayi dusunuyorum cunku. Tesekkurler simdiden

• ___MaSTeR___ kullanıcısına yanıt
    Ürün elime yarın geçecek. Kullandıkça burdan paylaşırım.
  • Dostum senin dediğin yer n11 oradan bende 55-250 ıs2 almıştım 5 ay önce felan hicbir sıkıntı çıkmadı.Üstünde titreşim önleyici felan var ve fotoğraf kalitesinde mükemmel

• ürün sağlam şekilde elime geçti. Ay resmi çekmeye çalıştım sonuç iyi zum yeterli. 55 mm den başlaması dolayısı ile geniş açı beklemiyoruz. iyi bir zoom lens
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.