Arkadaşlar makinemin garantisi devam etmekte söyle ilginç bir sorunum var canon eos 1100d fotoğraf makinem var eskiden 8gb class4 sd kartım ve sandiskin adapteri vardı makineyi bilgisayara bağlayıp görüntüleri aktardığımda kartı makineye taktığımda af ışığının alt çaprazında bulunan işlem ışığı yani kırmızı ışık seri seri yanıp sönüyordu kendi kendine düzeliyodu bi süre sonra karttan olabilceğini düşündüm 16gb lık ultra class10 sdkart aldım onunda markası sandisk bi süre sorun olmadı ama şimdi yine yapıyor kartı bilgisayara takıp makineye taktığımda kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor hiç bi sorun yok fotoğraf çekimine etkisi falanda yok bu sefer adapter'de sorun olabilceğini düşündüm samsung marka adapter+sandisk 16gb ultra sd kartı taktım bu sefer makine karta erişilemiyor formatlayın gibi bi hata verdi bende samsung adapterın 16gb lık kartla uyumsuz olduğunu düşündüm evde yatan eski canonpowershot a800 makineye 16gb lık kart ve samsung adapterı taktım hiç bir sorun olmadan okudu fotoğraf çekiminede izin verdi sonrasında 1100d ye taktım çıkarıp bu sefer ondada hata vermeden okudu ama işlem ışığı yine devamlı yanıyor.Başka kart takıyorum ışık yanmıyor sandisk ultrayı takıyorum kırmızı ışık yanmaya başlıyor eski 8gb lık kartımdada yanıyordu bundada yanmaya başladı sebebi ne olabilir makinemle ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum garanti kapsamında sorunumu çözerlermi teşekürler