Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EYÜPEMRE5825

Raw formatında seri çekimde makina tıkanıyor, bu soruna bir nebze çözüm bulabilmek için hafıza kartı önerileriniz var mı?

Ben Sandisk Ultra 16 gb class 6 (30mb/s) ve Sandisk Ultra 8gb class 10 (30mb/s) kullaniyorum ikisinide tavsiye ederim asla sorun cikartmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kullanacak birisi olarak bana önerirmisiniz 1100d yi standrt 18-55 lens ile yada az daha paraya kıyıp 650d mi alayım 18-135 lens ile arada iki kat fiyat farkı oluyor ama bide o var değer mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gky05

quote:

Orijinalden alıntı: EYÜPEMRE5825

Raw formatında seri çekimde makina tıkanıyor, bu soruna bir nebze çözüm bulabilmek için hafıza kartı önerileriniz var mı?

Ben Sandisk Ultra 16 gb class 6 (30mb/s) ve Sandisk Ultra 8gb class 10 (30mb/s) kullaniyorum ikisinide tavsiye ederim asla sorun cikartmayacaktir.

Sandisk Extreme U1 (45 MB/s)16 Gb Class 10 Hafıza Kartı ile raw formatında 20 saniyede 24-25 kare seri çekim yaptım,

Sandisk 4GB SDHC Class 2 Secure Digital Hafıza Kartı ile raw formatında 20 saniyede 7-8 kare seri çekim yaptım,

aradaki fark muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

ilk kullanacak birisi olarak bana önerirmisiniz 1100d yi standrt 18-55 lens ile yada az daha paraya kıyıp 650d mi alayım 18-135 lens ile arada iki kat fiyat farkı oluyor ama bide o var değer mi sizce ?

Butceniz uygunsa 650d almak tabikide daha mantikli. Ama 1100d alirsaniz kalan parayi daha kaliteli ekipmanlara da harcayabilirsiniz(ki "bence" mantikli olan bu) karar sizin :)

• Merhaba arkadaşlar, ilk dslr makinem olan 1100D ile bizde giriş yaptık bakalım bu dslr foto olayına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

tşk ederim farklı kredi kartı kampanyalarından birini kıstırıp en uygun olanı bulursam kaçırmıcam benide aranıza eklersiniz aldığım zaman

Hocam ben kendi kullandığım canon 1100D satıyorum media mart'dan alınma 18 ay garantisi var sigma 18-200 DC OS titreşim engelleme mevcut + çanta tripod 4GB hafıza kartı ile beraber uygun fiyata veriyorum ilgilenirsen pm atarsın
  • sağol arkadaşım ikinci el almadım bugüne kadar düşünmüyorum
  • quote:

quote:

ilk kullanacak birisi olarak bana önerirmisiniz 1100d yi standrt 18-55 lens ile yada az daha paraya kıyıp 650d mi alayım 18-135 lens ile arada iki kat fiyat farkı oluyor ama bide o var değer mi sizce ?

Butceniz uygunsa 650d almak tabikide daha mantikli. Ama 1100d alirsaniz kalan parayi daha kaliteli ekipmanlara da harcayabilirsiniz(ki "bence" mantikli olan bu) karar sizin :)

abi bütçeyı orlarım bu foto sevdası muhabbetine ama beni biraz sıkıntıya sokar. bütçe müsait olsa gidip direk sorgusuz 650d alacam ama işte bu konudan çok anlamadığımdan ilk olacağından aradaki farkı verip sıkıntıya girmeye değermi değmezmi onun kararını veremiyorum.

mesela mesela mediamarkt da 3 tane lens ile 1800 e 1100d var.
    birde netten bulduğum garantisiz (dükkan garntili) 2300e 18-135 lensli 32gb clas10 + yedek batarya + cantalı 650d var

ne yapsam garantili olsun deyip mediamrktdn 6 taksit ile 1100d mi alsam yoka 12 taksit 3 ay öteleme ile garantisiz d650 mi bilemedim ki

• quote:

quote:

quote:

abi bütçeyı orlarım bu foto sevdası muhabbetine ama beni biraz sıkıntıya sokar. bütçe müsait olsa gidip direk sorgusuz 650d alacam ama işte bu konudan çok anlamadığımdan ilk olacağından aradaki farkı verip sıkıntıya girmeye değermi değmezmi onun kararını veremiyorum.

birde netten bulduğum garantisiz (dükkan garntili) 2300e 18-135 lensli 32gb clas10 + yedek batarya + cantalı 650d var

ne yapsam garantili olsun deyip mediamrktdn 6 taksit ile 1100d mi alsam yoka 12 taksit 3 ay öteleme ile garantisiz d650 mi bilemedim ki

Hocam dükkan garantili bir ürün spot üründür olduki dükkan iflas etti kapattı gitti senin cihazda bozuldu nolucak elinde patladı ciddi bir firmadan almanı öneririm media mart vatan gold gibi paran varsa git 6D mark 2 al bana göre cmos sensörler bana göre bernat ff makinaları eline alınca ne 1100D eline almak istersin nede 650D

• arkadaslar bugun bir canon eos 1100 d denedm bazen odaklayamiyor sanirim fotograf cekmiyor. bu 1100 d yi mi has ozellik yoksa 600d 650 d de de olur mu?
  • Olympus pm1 gozume carpti eos 1100 d ile farklaei nedir?

• quote:

quote:

quote:

öncelikle şunu unutma çok lens yeni başlayan biri için işkenceye dönebilir. sen şimdi yanında 3 tane lens veriyo diyosun ama bunların senin çekim yapmaktan hoşlandığın tür için uygun olduğunu nerden bileceksin. önce kit lensli bir model ile başla derim olayı kavrayınca istediğin lensi zaten anlayacaksın.Şimdi zoom lensiydi geniş açısıydı prime lensiydi hepsini alıyım dersen emin ol en az 2si elinde patlayacaktır

Benim kişisel düşüncem 1100D ile başlayıp kalan parayı ileride daha iyi ekipmana ,lense yatırmak yönünde. Mesela 650D alıp 18-55mm ile kullanmaktansa 1100D alıp 50mm f/1.4 lens kullanmak daha iyi sonuç verecektir.ama 1100d içine sinmediyse, çok alt model kaldıysa 600D modeline de bakabilirsin.

ileride "650d alsaydım keşke" dersen o zaman iyice canın sıkılabilir.istersen 650D alırsın kit lensle 1 yıl kullanırsın. sonra parayı denkleştirince lenslere geçiş yaparsın.yani 1100D de alsan ilk mutlaka kitle başlayacaksın sonradan lens almaya başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayaktan -- 8 Mayıs 2013; 20:00:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: har3

Olympus pm1 gozume carpti eos 1100 d ile farklaei nedir?

olympus pm1 bildiğim kadarıyla aynasız model. 1100D dslr'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.enes92

arkadaslar bugun bir canon eos 1100 d denedm bazen odaklayamiyor sanirim fotograf cekmiyor. bu 1100 d yi mi has ozellik yoksa 600d 650 d de de olur mu?

odaklama sistemi ortamın ışığına ve odakladığınız noktaya göre değişiklik gösterir. 1100D bu sorunu yaşıyorsa 600d ve 650D'de aynı sorunu yaşayacaktır.
  • anladim hocam tesekkürler
  • tşk ederim arkadaşlar öneriler için incelikle sanırım 650d ile kit lens ile biraz oyalanarak başlayacam sonrasında allah kerim diyerek devam edecem gibi görünüyor @batucan57 @gky05
  • Herkeze merhaba.

• Merhabalar.
    Almayı düşündüğüm bir makine. Bu tarz bir fotoğraf merakıyla birlikte sanmayın ki çektiği fotoğrafları sosyal ağlarda paylaşıp parasıyla fotoğrafçı olan insanlardan olacağımı, lakin insan sevdiklerini veya güzel anları daha özel karelerle görmeyi istiyor. Bunun için de bir adım atmak gerekiyor...
    Giriş için uygun bir cihaz mıdır? Bir de bilgisizliğimi mazur görün bazı satış ilanlarında özellikle DSLR diye belirtilirken bazılarında belirtilmemiş. Tek bir model ve sadece DSLR mı bu cihaz?
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 9 Mayıs 2013; 15:16:23 >
  • Eos 1100d Dslr sinifinda baslangic seviyesinde bir makine bende kullaniyorum gayet keyifli ancak imkanin varsa 400 lira fazla verip 650d almani oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Merhabalar.
    Almayı düşündüğüm bir makine. Bu tarz bir fotoğraf merakıyla birlikte sanmayın ki çektiği fotoğrafları sosyal ağlarda paylaşıp parasıyla fotoğrafçı olan insanlardan olacağımı, lakin insan sevdiklerini veya güzel anları daha özel karelerle görmeyi istiyor. Bunun için de bir adım atmak gerekiyor...
    Giriş için uygun bir cihaz mıdır? Bir de bilgisizliğimi mazur görün bazı satış ilanlarında özellikle DSLR diye belirtilirken bazılarında belirtilmemiş. Tek bir model ve sadece DSLR mı bu cihaz?
    Teşekkürler..

Giris icin en uygun makinelerden biridir. Ayna sistemine sahip tum makineler dslrdir.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.