Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• benide ekle
  • Arkadaşlar bende en kısa zamanda aranıza katılacağım.Araştırma sürecindeyim ve bu sırada ilgimi bir ilan çekti.Fiyat oldukça ucuz geldi bana.

(canon 1100d 55*18 lens + 75*300 zoom lens 1059 lira ve 2 yıl canon eurasia garantili)

Sizce ters bir durummu var ?Yoksa hemen almalımıyım.?

http://www.n11.com/canon-eos-1100d-18-55-mm-75-300mm-fotograf-makinesi-P21927087

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degree255 -- 24 Nisan 2014; 23:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost_veritas

Arkadaşlar bende en kısa zamanda aranıza katılacağım.Araştırma sürecindeyim ve bu sırada ilgimi bir ilan çekti.Fiyat oldukça ucuz geldi bana.

(canon 1100d 55*18 lens + 75*300 zoom lens 1059 lira ve 2 yıl canon eurasia garantili)

http://www.n11.com/canon-eos-1100d-18-55-mm-75-300mm-fotograf-makinesi-P21927087

Bence tehlikeye atmayın kendinizi hocam ben geçen sene 999 tl ye media markt tan 18-55 lens + çanta ile almıştım ama linkteki dükkandan hiç alan yok hemde çok fazla hediyesi var.Kendinizi tehlikeye atmayın derim

Edit:Hocam şu linke bakın derim
    http://www.n11.com/canon-eos-1100d-18-55mm-dc-iii-lenshediye-kit-P15747627

yine çok fazla hediye var korkutur gibi geldi ama alan ve yorum yazan var en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 24 Nisan 2014; 23:47:41 >

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Kullanıcı kitabını okumuştum. Linkleri de en kısa zamanda inceliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

quote:

Arkadaşlar bende en kısa zamanda aranıza katılacağım.Araştırma sürecindeyim ve bu sırada ilgimi bir ilan çekti.Fiyat oldukça ucuz geldi bana.

Bence tehlikeye atmayın kendinizi hocam ben geçen sene 999 tl ye media markt tan 18-55 lens + çanta ile almıştım ama linkteki dükkandan hiç alan yok hemde çok fazla hediyesi var.Kendinizi tehlikeye atmayın derim

yine çok fazla hediye var korkutur gibi geldi ama alan ve yorum yazan var en azından

N11 için şunu hatırlatmam gerekir. Satıcılarla direk olarak muhatap olmuyorsunuz. Ürün size ulaştıktan sonra onay vermediğiniz takdirde para satıcıya aktarılmıyor. Yani sizin güvenceniz satıcı değil N11. Ayrıca 7 gün içinde koşulsuz iade hakkınız da var. Yani korkacak bir durumunuz yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

quote:

N11 için şunu hatırlatmam gerekir. Satıcılarla direk olarak muhatap olmuyorsunuz. Ürün size ulaştıktan sonra onay vermediğiniz takdirde para satıcıya aktarılmıyor. Yani sizin güvenceniz satıcı değil N11. Ayrıca 7 gün içinde koşulsuz iade hakkınız da var. Yani korkacak bir durumunuz yok.

doğru daha önce 3 alışveriş yaptım hatta birinde ps3 aldım ama unuttum bu olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi pazarlar. Ufak bir sorum(n) var. Flaş açıkken estantane 1/200de takılıp kalıyor. Bu ise bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Bu yalnız benim makinemde olan bir durum mu yoksa genel bir durum mu? Sert ışığı yumuşatmak için flaş kullandığımda bu benim için sıkıntı yaratıyor.
  • Noka 1020 mi alsam bunumu alsam şaşırdım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Noka 1020 mi alsam bunumu alsam şaşırdım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz_?

Telefon alacaksan 1020
    Fotoğraf alacaksan 1100d

Biri telefon diğeri fotoğraf makinesi nesini şaşırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

İyi pazarlar. Ufak bir sorum(n) var. Flaş açıkken estantane 1/200de takılıp kalıyor. Bu ise bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Bu yalnız benim makinemde olan bir durum mu yoksa genel bir durum mu? Sert ışığı yumuşatmak için flaş kullandığımda bu benim için sıkıntı yaratıyor.

Bu modelde 200Den yukarı çıkamazsınız diğer modellerde de buna benzer sınırlar vardır aşmak için harici flaşlar alabilirsiniz onlarında özelliğine göre ens. sınırları vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Telefon alacaksan 1020
    Fotoğraf alacaksan 1100d

Hocam 1020 ile bu makineler çok kıyaslanıyor, profesyonel gibi çekiyor aynı almışken diyorum ondan alıyım hem fotoğraf makinsaı hem telefon almış olurum mantklı deilmi.?
  • quote:

quote:

quote:

Telefon alacaksan 1020
    Fotoğraf alacaksan 1100d

Hocam 1020 ile bu makineler çok kıyaslanıyor, profesyonel gibi çekiyor aynı almışken diyorum ondan alıyım hem fotoğraf makinsaı hem telefon almış olurum mantklı deilmi.?

hiç bir telefon isterse 100 MP olsun bir DSLR fotoğraf makinesi ile kıyaslanamaz önemli olan sensör büyüklüğü kalitesi vs.

1020 telefonlar arasında gayet iyi bir kameraya sahip biraz da manuel ayarlar koymuşlar "profesyonel gibi çekiyor" dediğin olay bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon alacaksan 1020
    Fotoğraf alacaksan 1100d

hiç bir telefon isterse 100 MP olsun bir DSLR fotoğraf makinesi ile kıyaslanamaz önemli olan sensör büyüklüğü kalitesi vs.

1020 telefonlar arasında gayet iyi bir kameraya sahip biraz da manuel ayarlar koymuşlar "profesyonel gibi çekiyor" dediğin olay bu

Peki 1100d mi iyi yoksa 600d mi ne diyorsun buna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon alacaksan 1020
    Fotoğraf alacaksan 1100d

Peki 1100d mi iyi yoksa 600d mi ne diyorsun buna.

ikisi arasında tabi ki 600D
    Ama benim param olsa 60D alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar ;

1 Haftalık 1100D kullanıcısıyım , Çok fazla araştırma yapmadan iki üç kişiye sözlü sorarak aldığım ikinci el Canon 1100D Rebel T3 ( Yurtdışı) makinemden oldukça memnunum. Benim gibi amatör daha ilk profesyonel makine alacaklara şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada gruba katılmayı istiyorum.
  • benide ekleyin bugün aldım kargo bekliyorum. ayrıca bu makınayla cekılmıs fotoları neden ınceleyebılırım bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen
  • Gecen mediamarktte kampanya vardi canon 1100d 799 lira hemen aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedboy

benide ekleyin bugün aldım kargo bekliyorum. ayrıca bu makınayla cekılmıs fotoları neden ınceleyebılırım bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen

Hayırlı olsun...

Fotoğraf deryası :https://www.flickr.com/cameras/canon/eos_rebel_t3/
    Sayfanın en altındaki kutuya "macro", "night", "portrait" , "landscapes", "manzara", "portre" vb. yazıp bu konuda fotolara ulaşabilirsiniz.

Ayrıca flickr'dan bir hesap açmanızı şiddetle öneririm. Forumlar üstü, her forumda, sitede, blogda, facebook ve her yerde oradan paylaşabilirsiniz fotolarınızı. 1 terabyte ücretsiz alan verir flickr. Yükleyeceğiniz fotoların megabyte ve megapixel sınırı da yoktur !.. Uzun bir süre yetecek online fotoğraf arşiviniz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hllsmk

Gecen mediamarktte kampanya vardi canon 1100d 799 lira hemen aldim

nerde nerde nerde nerde...
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.