Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gökay makineye yazılım güncellemesi çıktı mı hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 20 Şubat 2014; 12:16:55 >

• Bu kumanda bizim alette çalışır mı? Altta modellerde adı geçmiyo da ondan soruyorum.
    http://www.buyincoins.com/item/19033.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Bu kumanda bizim alette çalışır mı? Altta modellerde adı geçmiyo da ondan soruyorum.
    http://www.buyincoins.com/item/19033.html

EOS 1100D'ler REBEL T3 olarak ta geçiyor. Eğer listede T3 varsa çalışır. Yoksa çalışmaz. Daha doğrusu listede olmayan bir cihaz için herhangi bir hak iddianız olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 28 Şubat 2014; 10:22:47 >
  • Bütün makineler var sadece 1100d yok o şaşırttı beni 450d de böyle bir teknoloji var da 1100d de mi yok diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir alicili battery griple cozulebilir..

Misal sunun gibi
    http://m.gittigidiyor.com/urun/79721733

• Arkadaşlar 1100D makinada videoyu 720p çekmenin ayarı nedir bilen biri söyleyebilirmi ya deli olacağım ben böyle dandik bir makine görmedim çektiği videonun 720p ile alaksı yok lütfen biri yardım etsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: gky05

nası yani canonun en ucuz lensi 50mm galiba o 250 tl. benim bildiğim 100mm IS li canon makro lensi 2.200 tl mi ne (daha ucuzu vardır mutlaka) yada 70-300 IS 1.000 tl civarı

neyse ya ben bole takilayim.bananesi bocekten hayvandan.halla hallaa ...sadece guzel bi bocek gordum cekeyim dedim o kadar..ben zaten normal seyler icin aldim makineyi...

güya kendimi kandırıyom

• Bende yeni aldım makineyi . Bir sorum olacaktı . Af kullanırken netleme yapmada sorun yaşayabiliyor . Çözümü nedir ?

• İlgili konu olduğu için buraya da bilgilendireyim dedim.
    Elimde eşimin kullandığı şu an ihtiyaç fazlası Mart 2013 faturalı 2700 Shutterda Kit lensli (IS yok) 1100D satılıktır.
    Fİyat 750 tl . İlgilenenler iletişime geçebilirler. Hiçbir kusuru yoktur. Kutuludur.
  • En çok fotoğrafın giriş seviyesi kullanıcılar tarafından paylaşılması gerekirken bu konu neden bu kadar cansız ki :/

Neyse ben biraz canlandırmayı deniyeyim :)

f/10 1/400 sn. ISO-100 18-55 kit ile Gaziantep Kalesi (Kefen Bayraklı Kale -http://www.gaziantepsavunmasi.org/savunma/izleyin.htm)

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

f/11 1/320 ISO-100 18-55 kit ile Şirvani Cami

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

En çok fotoğrafın giriş seviyesi kullanıcılar tarafından paylaşılması gerekirken bu konu neden bu kadar cansız ki :/

Facebook sayfasında herkes ;)

Bu foruma sürekli bağlanamıyorsun ama millet faceden çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 10 Nisan 2014; 12:21:10 >
  • Merhaba Canon kullancıları

EOS 1100D hakkında bir şeyi merak ediyordum ve daldım internete kendimi burada buldum yine - şaşırmadım tabii buna -

Otomatik netleme motoru gövdede mi yoksa lenslerde mi bu modelde de? Bir yakınımda bulunuyor makine ve henüz inceleme fırsatım olmadı. Bilgisi olan arkadaşlardan paylaşmalarını rica ediyorum cevabı

Not, haberdar etmeyi de ihmal etmeyin lütfen eğer bilgi paylaşımı olursa sorum hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

En çok fotoğrafın giriş seviyesi kullanıcılar tarafından paylaşılması gerekirken bu konu neden bu kadar cansız ki :/

Facebook sayfasında herkes ;)

Bu foruma sürekli bağlanamıyorsun ama millet faceden çıkmıyor

Facebook fotoğraf kalitesini düşürüyor o sebepten pek sevmiyorum. Ama istek yolladım ordaki gruba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Merhaba Canon kullancıları

EOS 1100D hakkında bir şeyi merak ediyordum ve daldım internete kendimi burada buldum yine - şaşırmadım tabii buna -

Otomatik netleme motoru gövdede mi yoksa lenslerde mi bu modelde de? Bir yakınımda bulunuyor makine ve henüz inceleme fırsatım olmadı. Bilgisi olan arkadaşlardan paylaşmalarını rica ediyorum cevabı

Not, haberdar etmeyi de ihmal etmeyin lütfen eğer bilgi paylaşımı olursa sorum hakkında

Canonların tamamında AF motoru lenstedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Merhaba Canon kullancıları

Canonların tamamında AF motoru lenstedir.

Cevabınız için teşekkür ederim

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• arkadaşlar bi sorunum var 2 aylık makinem var ve muhtemel aynasında sorun var. açık olan ayna fotoğraf çekerken yukarı kalkar kapanır ve fotoğrafı çeker ama bende fotoğraflar yarım çıkıyor sadece ust taraflar ve geri kalanı simsiyah. lensi çıkarıp baktığımda ayna yukarı kalktığında aynaya bitişik kalkarken kapanan bi küçük ayna gibi bişey var o yukarı kalkmıyor ve fotoğrafı kapatıyor. Erkayalar a garantiye gönderdim az önce mesaj geldi 275 tl garanti kapsamına girmiyor diye aradım açmadılar galiba hafta sonu olduğundan. bu fiyatı şu anda veremem öğrenciyim sizce ne yapmalıyım? Erkayaların kendiliğinden oluşan bi çok sorunu garanti dışı gösterdiğini bi çok yere yazmışlar.
  • Selamlar.. Bende EOS1100 D makinamı yeni aldım. ve kullanmayı bilmiyorum. sadece otomatik çekim yapıyorum sadece. Bunu kullanmayı öğrenmek için kursa gidecek zaman ve ortamım yok. videolardan önerebileceğiniz yerler varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoprotek

Selamlar.. Bende EOS1100 D makinamı yeni aldım. ve kullanmayı bilmiyorum. sadece otomatik çekim yapıyorum sadece. Bunu kullanmayı öğrenmek için kursa gidecek zaman ve ortamım yok. videolardan önerebileceğiniz yerler varmı ?

Kullanıcı kitabı en önemli ilk kaynağınızdır. Aleti kullanmayı bilemez iseniz videolarda anlatılan şeyleri makina üzerinde uygulayamazsınız. Bunun haricinde temel fotoğraf çekimi teknikleri zaten evrenseldir. Yani her yeni makina aldığınızda, her farklı makina aldığında insanlar sıfırdan-yeniden her şeyi öğrenmek zorunda olmazlar. Bu temeli öğrendiniz mi bir kere kullanıcı ayarlarına imkan veren her markanın her modelinde aynı şeyleri uygularsınız. Sadece markadan markaya ayarın yapılacağı butonun yeri, menüsü vs. değişir onu da kullanım kitabından öğrenirsiniz.

İşte size kaynak,

http://www.bascek.com/2679/fotograf-makinenize-hukmedin-ileri-cekim-modlari-p-a-s-m/

http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/

Buradakileri yapmayı öğrenebilirseniz zaten epey yol kat etmiş olursunuz. Kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.