Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu canon 1100d'de karanlık bi ortamda çekim yaparken mesala 2 3 kere flaş patlaması yapıyor onu nasıl kapataccaz ben istiyorumki sadece çektiği anda 1 kere patlasın yeter o ayarı yokmu bunun ya ? Alıntılıyarak cevap yazarmisiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bilen biri son mesajin cevabını

• quote:

Orijinalden alıntı: Murt82

Arkadaşlar bu canon 1100d'de karanlık bi ortamda çekim yaparken mesala 2 3 kere flaş patlaması yapıyor onu nasıl kapataccaz ben istiyorumki sadece çektiği anda 1 kere patlasın yeter o ayarı yokmu bunun ya ? Alıntılıyarak cevap yazarmisiniz teşekkürler

Hocam karanlık ortamda lens af de olunca netleme için makine 2-3 kere flaş patlatır.Eğer 1 kere flaş patlamasını istiyorsan mf ye getirirsin ama netlemeyi elinle yapmak durumunda kalırsın.
  • Bende 100d ile basladim bu yolculuga simdilik cok guzel 18-55 is||| lens var,genelde aile icinde ozel gunlerde dugunlerde toplatilarda'taillerde insan ve manzara fotograflari icin kullanacagim lens olarak tavsiye edeceginiz lens var mi

• 50 mm veya 75-300 mm lensin ne gibi artilari ve eksileri olur

• Beni de ekleyebilirsiniz hocam listeye :)
  • Merhabalar,dün aranıza katıldım.
  • merhaba ben de 1100 d kullanmaya başladım beni de eklermisiniz?
  • Gururla ismimi yazdırabilirim artık.
    Ben de aranızdayım!'! :)

• Merhaba! Aranıza gün itibari ile katılmış bulunmaktayım. Sayenizde aldım desem pek de yalan olmaz çünkü makineyi seçmeden önce bu konuyu olduğu gibi okudum. Aşağı da çekimlerimden 2 tanesini gönderiyorum. Beğenmeniz dileklerimle :)

Beni de alın aranıza :)

• Arkadaşlar bu makineyi almak istiyorum sizce almalımıyım? Genel kullanım amacım olacak yani yakın çekim uzak çekim nesne gibi şeyleri çekmem insanları özel günlerde felan kullanmak için alıyorum kalite olarak beni tatmin eder mi acaba? Şimdiden teşekkürler. :)
  • Tertemiz 55-250 lens buldum 300 tl nasil fiyati

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Tertemiz 55-250 lens buldum 300 tl nasil fiyati

hocam sıfır mı 2.el mi
    Sıfırsa fiyatı iyi gibi interneet en ucuz 350 tl ye var sıfırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Tertemiz 55-250 lens buldum 300 tl nasil fiyati

hocam sıfır mı 2.el mi
    Sıfırsa fiyatı iyi gibi interneet en ucuz 350 tl ye var sıfırı

Ikinci el makine ile hediye gelmiş kullanmıyor sahibi sifiri 350ye varsa sifir alırım

• Ucuz yollu flaş önerebilir misiniz? Pek anlamam flaş olayından.Ayrı bir tripoda kurup deklanşöre bastığımda flaş patlayan flaş hangi çeşidi flaş oluyo Cahillik çok kötü şey.
  • Arkadaşlar herkese selamlar Yakın zamanda evleneceğim ve adam gibi doğru düzgün bir fotoğraf makinası almak istiyorum. Tabi çok pahalı olmadan kese dostu Bu cihazı önerir misiniz? Aldığıma pişman etmeden, nikah/düğün vb organizasyonlarda fotoğraflarımı çekebilir miyim sizce? Bir kere alıcam o yüzden sorunsuz çekim yapan bir cihaz istiyorum. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar.

1 haftadır kompakt makine arıyordum fakat artık dandik makinelere çekilen yüksek fiyatlardan bıktım.

Genellikle video çekeceğim.

1100d fiyat olarak uygun geldi.

Nasıl bir alettir,başlangıç için iyi midir??

Pek bi foto bilgim yok ama meraklıyımdır.

Teşekkürler.
  • Hocam video cekeceksen biraz daha arastir derim 1100d nin video performansı iyi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: hubey

Hocam video cekeceksen biraz daha arastir derim 1100d nin video performansı iyi degil

Şimdi baktım 1080p çekmiyormuş

Şaka gibi.

Bunun bir üst modeli hangisidir 600d mi??
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.