Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese öncelikle selamlar... Ben de canon 1100d kullanıcısıyım ve bu benim ilk makinem. 1 2 fotoğraf çektim acemi olarak. İlgilenenler yorumlayabilirlerse memnun olurum..
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

• http://www.gold.com.tr/canon-eos-1100d-12-1-megapiksel-2-7-inc-dijital-slr-fotograf-makinesi_u

is 2 lens demiş başlıktaki ilanda yorumlarda da bakınca is 2 gelmiş sipariş verenlere fiyat uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.zabaLa

http://www.gold.com.tr/canon-eos-1100d-12-1-megapiksel-2-7-inc-dijital-slr-fotograf-makinesi_u

is 2 lens demiş başlıktaki ilanda yorumlarda da bakınca is 2 gelmiş sipariş verenlere fiyat uygun mudur?

Paralel ithalat için bu fiyat bana çok geldi. Hepsiburada'da 899'a Canon Eurasia verilirken ben N11'den 819'a Canon Eurasia almıştım. Şimdi baktım stoklar tükenmiş.
    Ayrıca Canon Eurasia olanların hiçbirinde ISII Lens yoktur DC Lens vardır. Daha sonra da 150TL'ye sıfır hiç kullanılmamış, EOS60 yada 600D ile birlikte gelen (tam hatırlamıyorum) 18-55mm ISII Lens satın almıştım.

• merhaba arkadaşlar.

bende aranıza katıldım , katılacağım. az kaldı ... :)

nette bakınırken şöyle bir sete rastladım. fiyat nasıl ?

75-300 e şu an ihtiyacım yok gibi ama ne olacağı belli olmaz, belki aldıktan sonra ihtiyaç duyabilirim. en olmadı satarım diye düşünüyorum.

1100d
  • Canon EF 100mm f/2.8 USM bu lensi kullanan var mı? makro çekimler için çok iyi deniyor..
  • Benide ekle kardeşim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video özelliğinden memnun musunuz ?
  • S0KRATES kullanıcısına yanıt
    ey ahali ...

yaşıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

merhaba arkadaşlar.

bende aranıza katıldım , katılacağım. az kaldı ... :)

nette bakınırken şöyle bir sete rastladım. fiyat nasıl ?

75-300 e şu an ihtiyacım yok gibi ama ne olacağı belli olmaz, belki aldıktan sonra ihtiyaç duyabilirim. en olmadı satarım diye düşünüyorum.

1100d

bence gereksiz.
    şöyleki 75-300 ıs olmadığı için kulanımı kolay bir lens değil
    dolaysıyla bence para verilmemeli.

• arkadaslar
    60d aldığım için elimdeki 1100dyi satıyorum.
    ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therioca

arkadaslar
    60d aldığım için elimdeki 1100dyi satıyorum.
    ilgilenenler pm atabilir.

Fıyat kaca lens ne shutter kac garantı durumu ne ne zaman aldın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. bugün sirkeci hayyam pasajından fiyat aldım. bir kaç yerde canon 1100d body+18-55 mm lens+ 50mm lens+ 75-300mm lens için 1500 lira fiyat aldım. ürün garantili. sizce uygun mu? kit lensimin üzerinde bir 50mm lens almayı düşünüyorum ama 75-300mm hakkında şüphelerim var. siz ne dersiniz?
  • Arkadaşlar Canon EOS 1100D makina aldım ama şuan çok acemiyim güzel fotoğraflar çekemiyorum,
    basit dijital fotoğraf makinasıyla çekilmiş gibi görünüyor neredeyse, benim makinadan daha eski
    makina kullanan bir tanıdığım gayet profesyonel fotoğraf çekiyor benim internette pdf döküman bulup okumam
    gerektiğini ve daha enstantane, diyafram vb. özellikleri iyi öğrenmem gerektiğini söyledi siz bana böyle bir döküman
    önerebilir misiniz? @synchro
  • quote:

Orijinalden alıntı: discbreaker

Arkadaşlar Canon EOS 1100D makina aldım ama şuan çok acemiyim güzel fotoğraflar çekemiyorum,
    basit dijital fotoğraf makinasıyla çekilmiş gibi görünüyor neredeyse, benim makinadan daha eski
    makina kullanan bir tanıdığım gayet profesyonel fotoğraf çekiyor benim internette pdf döküman bulup okumam
    gerektiğini ve daha enstantane, diyafram vb. özellikleri iyi öğrenmem gerektiğini söyledi siz bana böyle bir döküman
    önerebilir misiniz? @synchro

olay makina almakla bitmez tam aksine baslar... ogrenıceksın tabiki photoshop ligtroom ogren

• hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Döküman diyorum döküman var mı :D okuyup bişeyler öğrenmek için..
  • Hocam bu gayet normal benim 8-9 aydır makinem var ve hala öyle vay ba dedirtecek bi resmim bana göre yok. Deniyorum, çabalıyorum, ayarları değiştirerek yeniden yeniden çekiyorum. Elbette teorik bilgi gayet önemlidir ve olmazsa olmazdır. Ancak bir de bu teorinin üstüne pratik gerekir ki bunu da zamanla geliştirebilirsiniz ancak. Bilgi edinme anlamında bu sayfaya bakınmanızı tavsiye edebilirim;
    http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/

Ayrıca nacizane benim karelerimden görmek isterseniz de;
    http://www.flickr.com/photos/97324847@N06/

• carking58 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu önerdiğin site mükemmel kendimi alamıyorum, gerçekten zamanımı değerlendirebileceğim bişey buldum sonunda :)
  • Faydam olduysa ne mutlu bana. Bascek gercekten hos bi site ve size her konuda yardimci olabilecegini dusunuyorum. Eger farkli bi sorun olursa herturlu soruna elimden geldigince cevap icin buralardayim hocam hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

650 TL ye 1 yıllık garantisi kalmış,yanında hafıza kartı çantası parasoley olan temiz bir cihaz buldum, sizce de uygun mudur?
  • 1100d + sigma 70-300 dg macro ile çektiğim fotoğraflarım

http://guneybilgic.deviantart.com/
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.