Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lowepro nova 170 aw çantamı fazlalıktan dolayı Satıyorum. Ürün vatan bilgisayardan yaklaşık 11ay önce alındı, garantisi devam etmektedir. Faturası mevcuttur. Hiç bir sorunu, yırtığı söküğü yoktur.
    İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşabilir.

Fiyatı 85 tl. Ankarada elden teslim ederim.

edit: ürün görsellerini en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam, isteyene pm'den de yollayabilirim.
  • Sıfırdan 300 tl ucuza veriyorum . almak isteyen olursa
    http://forum.donanimhaber.com/m_80974463/tm.htm
  • http://www.hepsiburada.com/liste/canon-eos-1100d-18-55mm-dc-ef-75-300mm-f-4-56-iii-objektif-12mp-27-lcd-dslr-dijital-fotograf-makinesi-/productDetails.aspx?productId=ft130197&categoryId=1100301#Gorseller

http://www.teknosa.com/urunler/135175617/canon-eos1100d-18-55mm75-300mm-double-kit-dijital

Arkadaşlar fiyat nasıl sizce.

Söyle hızlı bir şekilde sayfalara hızlıca göz attımda lensleri beğenmeyen arkadaşlar var. bu fiyata bu kampanyaya alınır mı bu makine? Lensler iyi mi sizce?
    Eğer sizce iyi değilse şuan için uygun fiyatlı bir EOS 1100D'yi en az 12 taksitle uygun bir fiyata alabileceğim alabileceğim bir link yollaya bilirmisiniz? yada takım halinde uygun bir fiyata 12 taksitle nereden alabilirim. Tripod + Çanta + 32GB kart + Kasa + Lensler bööyle bir takımı uygun fiyata 12 taksitle alabilirim. 1100 TL 1200TL'sını geçmezse çok iyi olur.

Birde bazı arkadaşlar yorumlarında hediye edilen lensleri kötü olduğunu yazmıllar nedeni nedir neden eşantiyon ürün gibi oluyorlar. bu benim ilk fotoğraf makinem olacak.

Verdiğim linkdeki Lenslerde mi kalitesiz acaba?

Birde şu konu var acaba hediye edilen Lensler Maineye uygun mu? Uygun değilse bilen bir arkadaş EOS1100D için en uygun lensleri yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 20 Eylül 2013; 11:35:44 >

• Bir iyi insan çıkıp da bana bu makineyi en uygun nereden alabileceğimi söylese çok büyük iyilik yapmış olur.(sıfır) İstanbul'dayım. Netten de olur. Sadece makineden bahsediyorum. Yardımcı olan:
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Bir iyi insan çıkıp da bana bu makineyi en uygun nereden alabileceğimi söylese çok büyük iyilik yapmış olur.(sıfır) İstanbul'dayım. Netten de olur. Sadece makineden bahsediyorum. Yardımcı olan:

Fiyatlar hergün hatta her saat değişebiliyor. Birçok site değişik kartlara değişik parapuanlar v.s. veriyor. Teknoloji marketlerini, satış sitelerini tek tek inceleyip hangisi size uygun gelirse onu alacaksınız.
  • Merhabalar şu an izmir balçova medimarkt da 4 gb clas 10 hafiza karti
    Orjinal çanta
    18-55 lens le 899 tl ye satiliyor ilgilenenlerin bilgisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende gövde+ 50mm 1.8 II ile aldım 1000tl ye. Çanta ve kart ile birlikte 1100tl oldu. Bilmiyorum pahalımı aldım fiyat konusunda bana ne söyleyebilirsiniz? buda ilk çektiğim foto. MAnuel modda kullanmaya çalışıyorum. Birbirinden farklı ayarlarla aynı şartlarda 10-15 çekim yapıyorum. Neyin ne işe yaradığını anlamak için. Resim konusunda neler söyleyebilirsiniz? birde manuel çekim için temel bilgileri nereden öğrenebilirim ücretsiz şekilde ? Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hturkcan -- 24 Eylül 2013; 21:46:18 >

• resimler 1100d 50mm 1.8 ile çekildi. Yorumlarınızı esirgemeyiniz lütfen. :)
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü
    Bu karede güneş karşıda kaldığı için parlama oldu galiba. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hturkcan -- 25 Eylül 2013; 22:04:18 >

• selam arkadaşlar..ben de 1100 d liler klübüne katıldım :)yalnız birkaç sorum olacak cevap verirseniz çok mutlu olurum..
    öncelikle makinemi dün akşam satürnden 999 tl ye aldım.. üzerinde 18 55 dc lens var..ayrıca taşıma çantası hafıza kartı ..vs.. fiyat konusunda çok sıkıntım yok fakat üzerindeki lensin IS II olması gerektiğini forumdaki diğer arkadaşların yorumlarından anladım...prof. değilim ve ilk makinem..çok da prof. olmak gibi bir derdim yok..sizce aldığım makineyi farklı bir modelle değiştirmeli miyim ? ayrıca 1100 d nin lcd ekranını yeterli bulmadım..lcd den çekim yapmak istediğimde odaklanma uzun sürüyor..bu da acaba yanlış bir tercih mi yaptım sorusunu aklıma getiriyor..sizce yol yakınken başka bir makine mi almalıyım yoksa makinemle devam mı etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy83

selam arkadaşlar..ben de 1100 d liler klübüne katıldım :)yalnız birkaç sorum olacak cevap verirseniz çok mutlu olurum..
    öncelikle makinemi dün akşam satürnden 999 tl ye aldım.. üzerinde 18 55 dc lens var..ayrıca taşıma çantası hafıza kartı ..vs.. fiyat konusunda çok sıkıntım yok fakat üzerindeki lensin IS II olması gerektiğini forumdaki diğer arkadaşların yorumlarından anladım...prof. değilim ve ilk makinem..çok da prof. olmak gibi bir derdim yok..sizce aldığım makineyi farklı bir modelle değiştirmeli miyim ? ayrıca 1100 d nin lcd ekranını yeterli bulmadım..lcd den çekim yapmak istediğimde odaklanma uzun sürüyor..bu da acaba yanlış bir tercih mi yaptım sorusunu aklıma getiriyor..sizce yol yakınken başka bir makine mi almalıyım yoksa makinemle devam mı etmeliyim ?

Genelde IS siz satılır.

• beyler izmirde benimle fotoğraf çekmeye çıkmak isteyen varsa mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy83

selam arkadaşlar..ben de 1100 d liler klübüne katıldım :)yalnız birkaç sorum olacak cevap verirseniz çok mutlu olurum..

Bu makine de 9 nokta af yani odaklama bulunur eğer makineyi vizorden kullanırsan ki kendini buna alıştır 9 nokta af çalışır yok ekrandan kullanırsan kompakt makine kullanır gibi tek noktadan odaklama yapar bu da uzun sürer tabi bunu ayarlayabilirsin ekrandanda 9 nokta af kullanırsin makinenin perde /shutter ömrü yarı yarıya azalır sana tavsiyem vizor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shutter sayısını ne şekilde öğrenebiliyoruz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100d için orjinal batarya arayanlar ilana bakabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83841317/f_//tm.htm#83841317
  • Merhabalarhttp://www.n11.com/canon-1100d-18-55mm-dc-iii-lens-dslr-kit-fotograf-makinesi-P12689576 bu urun sizinkullandıgınız urunle aynı urun mudur acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Merhabalarhttp://www.n11.com/canon-1100d-18-55mm-dc-iii-lens-dslr-kit-fotograf-makinesi-P12689576 bu urun sizinkullandıgınız urunle aynı urun mudur acaba ?

Evet, konu bu ürüne aittir.

• Arkadaşlar 23 Ay garantisi bulunan henüz bataryasını dahi şarj etmediğim cihazımı ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı satıyorum..

Canon EOS 1100 D
    + 18 - 55 mm Standart Lens
    + 75 - 300 mm Zoom Lens
    + 50 mm Makro Lens
    + 16 GB Class 10 SanDisk
    + 120 TL değerinde kaliteli, tüm lensleri saklayabilen çantası
  • arkadaşlar bende bu makinadan aldım ama resim kalitesi olarak beni pek tatmin etmedi özellikle tv de resimlere baktığımda telefonla çekmiş olduğum16:9 formatındaki resimler daha canlı gözüküyor 1100d nin çektiği 4:3 formatli resimler çok ilkel duruyor mesela ektteki resimlerin ilki htc one ile çektiğim diğeri ise 1100d ile çekilen ışık parlaması hariç bana 1200tl verecek kadar doygun ve güzel gelmedi üstelik gündüz çekimlerinde çok secenek denedim ama onlarca resimde aman aman bir fark göremedim fotorafçılıktan anlamam ama anlamayan birini etkilemesi gerekmezmiydi tek güzel tarafı deklanşör sesi anlayan arkadşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim yoksa makinayıo satmayı düşünüyorum.

htc one
    http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7sl9.jpg

canon 1100d
    http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v7skj.jpg

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.