Şimdi Ara

Canon EOS 250D Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba , ilk defa kamera dünyasına giriş yapıyorum kendime güvenim çok başarılı olacağıma inanıyorum. giriş seviyesi olarak 250d yi tercih ettim nasıl iyimidir abilerim ve bir süre bunu kullandıktan sonra daha modelini yükselticem. giriş seviyesi olarak 5.000TL limitim var. Cevaplarını için teşşekürler.

Ve Canon EOS 250d hangi tür lenslerle uyumludur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAMAZAN0121 -- 28 Temmuz 2019; 13:21:18 >

• Alınır özellikleri iyi, başarılı bir ürün. Canon'un son 10 yılda ürettiği tüm lensler ile uyumludur. Daha da eskisini bulamazsın herhalde ;) Ha buldun diyelim 20 yıllık filmli foto makinası lensi, onu da 50 liralık bir adaptör ile yine kullanabilirsin. Bu makina seni 5 sene rahat götürür.
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Pek sanmıyorum bulacağımı , bu gün alıcaktım dc olan nı varmış daha ıs olanı dağıtılmamış , oradaki görevli dediki ıs olanı al tek farkı lensi titreşimi engelliyor. Sorun şu ki ıs olan modeli ağustos ayında dağıtımı yapılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMAZAN0121

Pek sanmıyorum bulacağımı , bu gün alıcaktım dc olan nı varmış daha ıs olanı dağıtılmamış , oradaki görevli dediki ıs olanı al tek farkı lensi titreşimi engelliyor. Sorun şu ki ıs olan modeli ağustos ayında dağıtımı yapılacak
    Galiba 10 gün evvel falan bir arkadaş Amazon'dan almıştı IS'li modelini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Alınır özellikleri iyi, başarılı bir ürün. Canon'un son 10 yılda ürettiği tüm lensler ile uyumludur. Daha da eskisini bulamazsın herhalde ;) Ha buldun diyelim 20 yıllık filmli foto makinası lensi, onu da 50 liralık bir adaptör ile yine kullanabilirsin. Bu makina seni 5 sene rahat götürür.
    Canon'un tüm EOS DSLR modelleri son 30+ yılda üretilen tüm EF lenslerle uyumlu :) Senin dediğin FD lensler galiba. 1987'den sonra geldi EF bayonet. Teeee ilk EF 50mm f1.8 bile kullanılabilir 250D'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Canon'un tüm EOS DSLR modelleri son 30+ yılda üretilen tüm EF lenslerle uyumlu :) Senin dediğin FD lensler galiba. 1987'den sonra geldi EF bayonet. Teeee ilk EF 50mm f1.8 bile kullanılabilir 250D'de.

Alıntıları Göster
    Evet, o kadar derinine inmeden dedim zaten aldıktan sonra belki araştırır daha eski lens bulursa bu uyar mı diye... Ben de çok bildiğimden değil de işte kabaca dedim dijitallerin çıkışı (ki 10 yıldan da eskidir ya 20 yıl olmuştur hakkat).
  • ozturert kullanıcısına yanıt
    kararımı verdim Canon'un 250D IS versiyonunu alıcam. sadece şuan vatan veya mediamarkte gelmesini bekliyorum

@jiddi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAMAZAN0121 -- 30 Temmuz 2019; 11:41:8 >
  • Selamlar. Geçen ay sonunda Canon eos 250D IS STM kit lens le beraber aldım. İki parmak kalınlığında Türkçe kullanma kılavuzu var. Öğrenmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANGO17

Selamlar. Geçen ay sonunda Canon eos 250D IS STM kit lens le beraber aldım. İki parmak kalınlığında Türkçe kullanma kılavuzu var. Öğrenmeye çalışıyorum.
    Hayırlı olsun... Okurken uygulayın da aynı zamanda makinada, evde çok iyi fotolar çekilebilir.
  • Teşekkürler jiddi sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.